Ahojte chcela by som sa spytat ci neviete kolko bodov priblizne by mi malo stacit na prijatie. Viem ze je tam podmienka 50 bodov z matiky,angliny aj franiny,ale to je ta najdolenjsia hranica cize predpokladam ze budem potrebovat viac bodov. Bola by som ve
Viem že to sem nepatrí, ale raz som mal rande s jedným ajťákom z VŠE. Neviem z ktorej Fakulty, ale proste študoval niečo s informatikou...
Najskor som sa s ním nudil hodinu a pol v kine, potom skoro hodinu v kaviarni, až nakoniec (čo bol moj nápad) sme skončili v jednej pražskej gay sauně čo bolo z celého toho odpoludnia asi naj-lepšie.
No ja som na VSE som na fakulte financii, a unas bola hranica 160b z 200. Prijimacky boli pre mna mega extra lahke. Na medzinarodny obchod nebude vela bodov hranice, dostane sa tam kazdy, nic extra ta fakulta nieje....
@muffinuska1 taaak viem, že tam chcu 600 ludi čo je super lebo tak mame šancu, ja len stresujem, že ma nevezmu lebo neviem nejak extra matiku..teda už by som sa aj mohla začať pripravovať na tie skušky lebo už je asi najvyšši čas ..ja sa len chcem spytať hoci viem, že si na inej fakulte ale aj tak všeobecne..berie sa pri prijimacom konani aj ohlad na vysledky maturitneho vysvedčenia čii?
@alisiatko ktory deň tam maš prijimačky? ..ja 14.6 a dosť stresujem, lebo som sa ešte nezačala pripravovať nejak extra na to..ty sa z čoho pripravuješ?..maš nejake ich špecialne knihy alebo?..ak ano tak kde by som ich mohla zohnať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Najskor som sa s ním nudil hodinu a pol v kine, potom skoro hodinu v kaviarni, až nakoniec (čo bol moj nápad) sme skončili v jednej pražskej gay sauně čo bolo z celého toho odpoludnia asi naj-lepšie.
Ako nič k téme, len som si na to, tak spomenul...