my sme to mávali v škôlke, mali sme na to takú strašne smradlavú penu.. odvtedy chvalabohu nič, ale raz som strážila také dievčatko a to, že má vši, mi povedali až keď som odchádzala.. mne inak lepilo vtedy, veď v mojich vlasoch keby boli, jednoznačne dohola musím ísť, to ani boh nevyberie..
raz som ich mala...asi ked som mala 8 alebo 10 rokov. dostala som do v škole a je na to šampon...pár krát mi mama umyla vlasy a všetko bolo ok žiadne strihanie vlasov a podobne
bohuzial mala som doniesol ich debil brat, lebo jeho inteligentny spoluziak ich mal a doma to nepovedal, tak ich mal nehorazne premnozene. Umyval som ich tym samponom musela niekolko krat, lebo tie potvory su vytrvale a už tak zmutovane ze preziju asi vsetko, nakoniec pomohlo, ked som sa vykaslala na navod na pouzitie a namiesto "umyte 2 krat s tym, že 5 minut nechate posobit" som ich umyla 4 krat a nechala posobyt 15 minut
mala som asi v osmom rocniku a ani som o nich nevedela..ked mi uz mama zbadala v hlave hnidy, tak uz som vsi nemala a hnidy uz boli odumrete, teda nic sa z nich nevyliahlo..v tom case som si farbila vlasy na blond, takze zrejme to mi pomohlo..
Jasné, že som mala. Brat to doniesol zo školy od dievčatka, ktorému to už normálne liezlo vo vlasoch vyliahnuté, živé. Dievčatko učiteľka poslala domov, domov prišiel aj brat, škriabal si hlavu, mama ho prezrela, samozrejme, vší jak nakakaných, ja som automaticky utekala za mamkou tiež, automaticky našla hnidy aj mne, ja som sa skoro rozplakala, lebo predstava, že sa mi to mrví vo vlasoch...
všiam
Obom nám pomohlo len jedno umytie šampónom proti tým beštiám. A to máme obaja veľkoobjemné vlasy.
Inak, mamina známa deťom umývala vlasy šampónom proti všiam (dobre som to vyskloňovala? ) permanentne, aj keď ich nemali a keď ich dostali, tak sa ich nemohli zbaviť, lebo vši na to nereagovali.
sestra ich raz dovliekla zo školz, tak sme si celá rodina umývali vlasy šampónom z lekárne, účinkoval síce, no dom ešte tri dni smrdel jahodovou arómou
niečo z lekárne,ja som mala takú vodičku čo strašne smrdela:/ a nezdalo sa mi že by mi učinkovala..alebo potom si to skús aj vyčesať nejakym hustým hrebeňom no vždy ho potom vyčisti... ja som sa ich nemohla zbaviť asi mesiac...bolo to dosť neprijemne:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo nafarbiť hlavu
vadia ti nejako tie vši???
ved na to sa dá zvyknuť...
Alebo keď sa kdekoľvek spomenú vši, psychika je sviňa
všiam
Obom nám pomohlo len jedno umytie šampónom proti tým beštiám. A to máme obaja veľkoobjemné vlasy.
Inak, mamina známa deťom umývala vlasy šampónom proti všiam (dobre som to vyskloňovala? ) permanentne, aj keď ich nemali a keď ich dostali, tak sa ich nemohli zbaviť, lebo vši na to nereagovali.