myslíš pohybovú etudu ? Ak áno, tak si musíš pripraviť nejakú krátku scénku, kde ukážeš ako sa vieš hýbať, čiže poprípade aj ten tanec...a samozrejme bez použitia slov...držím palce, nech sa to aspoň niekomu podarí aj bez peniažkov Ale inak platí sa cca 1500-2000 € aby si sa tam dostala aj bez talentu Alebo ak máš trpezlivosť, tak to skúšaj tak dva tri roky a zoberú ťa, ja už nato nemám náladu, veď uvidíš, lebo dosť sa tam k ľudom správajú "príjemne"...v BB boli aspoň milí a snažili sa odbúrať ten stres
A co z toho ked zaplatiš ? ked raz nemas talent, prizvuk alebo co ja viem nikdy z toho cloveka herec nebude. vyleti pri najblizsej skuske, najznamejsi herci su uplne z normalnych rodin, su to napr.babkoherci,ludia ,kt. sli na prijmacky lebo prehrali stavku,ludia ,kt. tam sli zo srandy a su prirodzeny.Ak vidno ,ze sa hanbis , recitujes ako v 5 triede na zs, nezoberu ta. Na pijmackach na akukolvek umelecku skolu ,musis nechat zabrany doma. Ides tam lebo ta maju zobrat nejdes tam aby ta vyhodili . + priprava ,urcite chodte to divadla alebo na konzervatorium , za niekym aby vas pripravil , nie je to zadarmo ale je vacsia sanca ak ste nikdy s tymto neprisli do kontaktu. Zivot umleca je tažky ,je to drina a nie je to rpe kazdeho dobre si to zvažte btw V BB nie je uroven ani na hudbe ani na herectve ani v nicom. Z tej skoly vychadzaju len ucitelia, ak nechete ucit husle, herectvo, spev .. zabudnite na BB ..tolko moj osobyn nazor. Good Luck
ja som sa nedávno rozprával o tomto s jednou známou slov. herečkou, hovorila, že tam chodí napr. veľa žien čo si asi myslia, že ak sú pekné a pekne oblečené alebo majú peniaze tak im to zabezpečí dobrú kariéru alebo čo. Keď nemá talent, je to k ničomu, to je hneď vidno. :letim:
tak tak georg ....v ziadom divadle ci filme nehra debilko co nema talent, niekto ani nestuduje vsmu a hra ...ide len o talent .. hlucheho nezoberu na husle, chromeho zas na tanec .. bez talentu sa neda ist na taku skolu ... (keby niekto chcel napisem kriteria na ktore sa najviac prihliada pri prijmackach na umelecke skoly -vš sš )...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja som sa nedávno rozprával o tomto s jednou známou slov. herečkou, hovorila, že tam chodí napr. veľa žien čo si asi myslia, že ak sú pekné a pekne oblečené alebo majú peniaze tak im to zabezpečí dobrú kariéru alebo čo. Keď nemá talent, je to k ničomu, to je hneď vidno. :letim: