@ortikua Vyhladaj si staršie fóra a napíš jej zakladateľom ts-ku alebo ešte lepšie email, ak ho majú na webke.
Lebo ja som z tých diskusií mala pocit, že veľa ľudí čo ich založilo sem stále nechodí, skôr sa sem zaregistrovali len kvôli tej diskusii a teraz sem nechodia alebo len málo.
Tak by bola podľa mňa väčšia šanca, že sa Ti niekto ozve.
Este by som dodal, ze nie kazdy herec na to potrebuje skolu. Vela hercov herectvo nikdy nestudovalo, proste ich obsadili vdaka konkurzu najprv na nejaku vedlajsiu rolu.
Potom si ho vsimli na scene producenti a postupne mu zacali chodit zaujimavejsie ponuky.
A na zaver. Ak na to jednoducho nemas, tak na to nemas a ziadna skola ti nepomoze.
To mas ako s tymi ludmi v superstar, ktori tam chodia len na to aby ich odbili.
Sama musis byt k sebe uprimna. Nahanat sa za nesplnitelnym snom by bolo pripadne velkou stratou casu.
aj ja chcem ísť na herectvo... učím sa hrať na gitare, chodím na krúžok amatérskeho divadla a ideme na súťaž..s kamarátmi ideme natočiť amatérsky film, ktorý určite bude vyzerať lepšie ako si rpedtsavujete pod tým názvom amatérsky... dokonca so scvojím krúžkom sa dokážeme dostať do Martina ako na súťaž... a mám talent...veľa ľudí mi to povedalo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mne sa zdá, herci na birdzi sú nejak premnožení:d
Lebo ja som z tých diskusií mala pocit, že veľa ľudí čo ich založilo sem stále nechodí, skôr sa sem zaregistrovali len kvôli tej diskusii a teraz sem nechodia alebo len málo.
Tak by bola podľa mňa väčšia šanca, že sa Ti niekto ozve.
až príliš, čo sparvíme my úbožiaci, čo do umenia ani nečuchnú:d
záleží od toho, ako dobre na nej vieš hrať
no, tak vieš hrať dobre:d:d...mám na tú gitaru také špeciálne meradlo:d
""Nie kazdy je z konzervatoria a herectvo, tanec ci spev studoval.""
Zasnem kolka ohladuplnost a chut pomahat.
Pekne podane. Pravda je ale taka, ze sama nevies co si pocnes, a potrebujes niekym podporit.
Takze teraz, ked uz je skutocnost zrejma odporucam nasledujuci postup:
-chodievaj na konkurzy
-vyhladavaj zabehnute podujatia
- kup si nejaku knihu o herectve
- zaplat si clenstvo v nejakom klube/spolku/kruzku
Pracuj na sebe a zdokonaluj sa.
Vela stastia.
Potom si ho vsimli na scene producenti a postupne mu zacali chodit zaujimavejsie ponuky.
A na zaver. Ak na to jednoducho nemas, tak na to nemas a ziadna skola ti nepomoze.
To mas ako s tymi ludmi v superstar, ktori tam chodia len na to aby ich odbili.
Sama musis byt k sebe uprimna. Nahanat sa za nesplnitelnym snom by bolo pripadne velkou stratou casu.
No a čo že je ich tu dosť, aspoň si môžu povymieňať skúsenosti nie?
Aj ja chcem študovať herectvo, ale nie o rok tak škoda ..
Ale držím palce