Ahojte .. prosim chodi tu niekto na VŠMÚ alebo KONZERVATORIUM ? Mohli by ste mi napisat nieco o studium na tychto skolach ?? A pripadne co je lepsie ? Ist hned na vysoku alebo na konzervu? Dikes ...
No, ak chceš herectvo, tak to ti neviem, podľa toho ako dobre ti to ide Ale najskôr asi rovno VŠMU, nakoľko po konzerve nemáš istotu že ťa vezmú na výšku. Hoci ak na hudobný nástroj, tak je to tak isto závislé od tvojej zručnosti, a pokiaľ nejaký divadelný alebo filmový odbor mimo herectva, tak jedine VŠ, nie strednú (konzervatórium je stredná škola aby si rozumela), lebo inde to nenájdeš.
ano samozrejme chodim do ZUS ... vlastne to ani nieje taky problem ... pretoze som si nasla n a nete ucebne plany konzervy a uz som hrala vsetky povinne skladby 4rocnikou ...
@avieabbey hej, ale na klavír - mimoriadna forma...
Neviem, ako je to s gitarou, že či sa to stačí naučiť hrať. Klavír neojebeš lebo tam máš štvorhlas na prijímačkách (na VŠMU), takže tam treba byť vyspelejší. Gitara fakt neviem, skús zahrať niekomu, kto všmu má.. a ten nech ti povie, ako na tom si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Btw. na zušku chodíš, že?
Neviem, ako je to s gitarou, že či sa to stačí naučiť hrať. Klavír neojebeš lebo tam máš štvorhlas na prijímačkách (na VŠMU), takže tam treba byť vyspelejší. Gitara fakt neviem, skús zahrať niekomu, kto všmu má.. a ten nech ti povie, ako na tom si