@7 Popravde? Ak si velmi sikovna a extremne nadpriemerna, existuje nadej aj tu, aj vselikde inde .
Popravde, ja som sa az tak uplne na toto nezameriavala, lebo som bola zmierena s tym, ze tym nadpriemerom nie som, takze som nevyhadzovala peniaze. Ale este by Ta mozno mohlo zaujat VUT v Brne alebo UTB Zlin - tiez su tam podobne odbory a fakulty, takze v pripade zaujmu skus pozriet. Ale nemysli si, ze beru ovela viac ludi a ze by snad prijimacky boli lahsie . Dalsie skoly na toto v merku nemam.
@flussica dakujem pekne...no tak teraz som na vazkach...a ty kam chodis na skolu? a to vut tam nie je vizualka ale dizajn a taketo veci... ale ten zlin vyzera krasne...ale ako sa poznam asi skoncim niekde na pedagogickej aaaach nieee: D
@bambura Bud v pohode - este len pridu ine problemy, ked si po piatich (/viac) rokoch po skonceni vsetkych skol zacnet hladat pracu . Myslim, ze su nase problemy zatial velmi radostné.
Zlin vyzeral krasne a vidis - napr. ja som velku sancu dostat sa tam (na animáciu) zahodila do velmi hlbokej priepasti iba pre vlastnu vinu.
Ja som zatial na strdnej, ale riesenie VS uz mam nastastie za sebou a pokym sa nepokasle nic pri maturite, nastupim pravdepodobne najskor na design vyrobkov alebo architekturu - urbanizmus tu, do BA, na STU - prijata som na obe, tak to uz len poriadne zvážiť. O nic dalsie sa asi uz pokusat nejdem.
Neboj, aj pedagogika ma svoje vyhody ! Hlavne v tom uplatneni po skole, ani nehovorim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Noo, bol tam asi jeden moj sikovny spoluziak, ale nemam pocit, ze by ho prijali. A ver tomu, ze sa tam:
- hlasilo viac ludi, nez bolo miest,
- prijali prevazne ludi, co uz su tam tak na treti krat na prijimackach,
- prijimacky boli narocne
a
- nie je to lahke.
Popravde, ja som sa az tak uplne na toto nezameriavala, lebo som bola zmierena s tym, ze tym nadpriemerom nie som, takze som nevyhadzovala peniaze. Ale este by Ta mozno mohlo zaujat VUT v Brne alebo UTB Zlin - tiez su tam podobne odbory a fakulty, takze v pripade zaujmu skus pozriet. Ale nemysli si, ze beru ovela viac ludi a ze by snad prijimacky boli lahsie . Dalsie skoly na toto v merku nemam.
Zlin vyzeral krasne a vidis - napr. ja som velku sancu dostat sa tam (na animáciu) zahodila do velmi hlbokej priepasti iba pre vlastnu vinu.
Ja som zatial na strdnej, ale riesenie VS uz mam nastastie za sebou a pokym sa nepokasle nic pri maturite, nastupim pravdepodobne najskor na design vyrobkov alebo architekturu - urbanizmus tu, do BA, na STU - prijata som na obe, tak to uz len poriadne zvážiť. O nic dalsie sa asi uz pokusat nejdem.
Neboj, aj pedagogika ma svoje vyhody ! Hlavne v tom uplatneni po skole, ani nehovorim...
» www.citylife.sk/kurz-workshop/p...