vzťah ako taký nie je vekom ovplyvňovaný...nechcela si sa spýtať náhodou, od akého veku môže mať ten nadosemnásťročný pohlavný styk s tou podosemnásťročnou, aby mu za to nič nehrozilo?
@anonym1888 Neviem či sa na to vzťahuje nejaký zákon, ale pokiaľ máš viac ako 15.-násť, v kľude môžeš vo vzťahu s mužom praktikovať aj veci ktoré by si za normálnych okolnosti možno ešte ani nemala ...Ale proste, nie ! Nemusíš sa báť, nemusíš čakať žiadne povolenie...Ak s ním chceš byť, buď ...Smelo
@anonym1888 Jooj ..Nie, určite nie. Spokojne s ním choď na kávu, alebo sa prejsť pešo po námestí plnom ľudí, žiadne komando ho nezatkne ...Jediný kto túto situáciu môže ovplyvniť sú rodičia, tí zvyknú byť mierne krutí ..
@12 to nemyslíš vážne,čo si tam napísala...Máš ty vôbec 15? Lebo pripadá mi to,ako keby sa pýta 12 ročné dievčatko,ak vôbec toľko máš. A jasne,že môžeš Bože -,- ale sex s 18+ až ked budeš mať 15 :ehm:
@16 "ale sex s 18+ až ked budeš mať 15" ...To myslíš vážne ? O__o ..Takže ak by mal on príklad, 17.-násť a ona 13.-násť, mohla by s ním mať pohlavný styk ? ...Napíš že som nepochopil prosím, lebo ma fakt jebne
@karbyhokonstanta Jžš ne,to som zle napísala myslela som tým,že sex môže mať od 15ky... hento ostatné si ty ani nikto nevšímajte radšej,lebo teraz jeblo mňa,ked som si to po sebe prečítala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Môžeš chodiť hoc aj s 30. ročným mužom. Tvoja vec..
Je to skvelé, keď po tebe zazerajú, pretože si von so starším, odporúčam! :letim: :letim: :letim: :letim: :letim: