Teraz som bola natrhať trávu pred barákom- ako pre morča - a na strome sedel vrabec. Automatiky mi napadlo, že odletí, ale keď som sa zdvihla s trsom trávy v ruke, ten vrabec tam ešte bol a vôbec ho netrklo, že ako správny vták má odletieť.
Minule kracame si mestom s kamoskou, rozpravame sa zrazu taky nalet holubov na nas tak sme sa zlakli, hned obe dole k zemi akoze fakt asi by nas zabili kebyze sa nehodime na zem
to poznám mne minelu taka svina drzod priletel na okno a surovo do neho začal dobať... až ked soms a priblížila uplne k oknu zlakol sa a odletel... su čoraz odvážnejší
akurat vcera u nas bola taka sibnuta lastovicka co normalne na mna nalety robila..macka sa ju snazila chytit ale odletela..vyzerala vazne nastvane...nechapem co som jej spravila..:/
no veru aj ja som take ceirne a cerveny zobak to malo a take mrnave to bolo. durd ked popri nom prechadzam tak len tak trosku podskoci aby sa mi vyhol a to aj tak 50cm. Myslim si, ze vtaky rozputali novu hru na adrenalinove sporty
akoze...tu u nas na namesti si clovek sadne k zemli a ze ide jest.asi za minutu uz tam stoji asi 10 holubov a vernych priatelov vrabcov a kukaju mi az do huby.takze ked sa zlutujem....zacnu ma obklucovat a vtierat sa mi....normalna ma vzdycky napadne ten stary horor ,,Vtaky" od hichcocka...alebo kdo to bol
jeej to ma tesi milujem ftaaaciky ale brutal...tu v LC ani nie,ale ked som bola vo zvolene tak som si kupovala bagetu (ale len obycajnu cistu,taku megadlhu,vlastne 2)vysla von z obchodu a zrazu taky holub mi sadol na plece ja šoky ved nie som ockovana proti tbc nuz aj tak mi dobol do tej bagety tak som ich tou jednou krmila...vlastne toho jedneho holuba....dvoch...troch....tisicich nalet total...potom mi zazvonil mobil,holuby VZLIETLI (neni vam vsetko jedno ked pri vasich nohach vzlietne najmenej 2000 holubov) a bziuuum rovno na moje kravy spoluziacky par do nich ponarazalo a ja som sa smiala ako o dusu lebo si to zasluzili jednoducho ak pride ten ,,horor,, tak ja sa nemam coho bat ftaaciky su na mojej strane jak sliepky...pride starka do ich vyhradeneho priestoru a uz utekaju kade lahsie(akoze netyra ich ani nic hej?) no a mna uvidia z 10 metrov a bezia ku mne a aj kohuty sadnem si na stolicku vonka,oni ku mne pribehnu,natrcim ruky s nejakou starou uhorkou abo paradajkou,ale samozrejme aj zrno a uz dobu...jeden cas som robila taky experiment dala som si okuliare(aby mi nevydobali oci nahodou) a dala som si do ust paradajku no to som take zachvaty smiechu chytala potom
Eeech ja to nejako ignorujem Respektive vtaky mna Ale znameho pravidelne celu noc budikuvik lebo ten "buzerant" zacina cca o 20 a konci rano o 5 (ale mam pocit ze este chvilu to bude robit a dokuvikal... )
pod nasou bytovkou do lampy....denne tukal..od rana do vecera.,.datel.. asi sa mu pacila ta lampa ale dodnes to nemozem pochopit... ... ach..kam to speje tento svet...
odkedy mám doma zajka, tak mladé vrabce čakajú kedy vyleze von. Možno sa s ním prišli porozprávať... ...inak som si všimla, že na lastovičky už dávno neplatí strašiak na oknách aby tam nerobili hniezdo...absolútna ignorácia
To nepoznáš košické holuby - svine jedne - môžeš do nich v pohode aj kopať ale ani aj tak neodletia budú stále stáť na jednom mieste. NIektoré sú už také lenivé že už ani lietať nevedia.
plachot stracaju a aj rozum, mne minule jeden vtak letel priamo do okna a ono bolo zavrete tak s ana nom rozplestil a zosmykols a po nom dole, strasne osm sa smiala przeil to smaozrejme len sa musel vzchopit aby zase vyletel
@23 nám sa také stalo počas fyziky..Xantipa volačo vysvetlovala a keďže mna to velice bavilo pozerala som von oknom a kukám že aký pekný táčik letí a iba jeb do okna..tak ma trhlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
no mne bezne narazaju do okna
a tiez som videla v parizi, ze clovek jedol, doleteli k nemu holuby a zacali mu zobat z jedla...to je chore