No snažím sa neobklopovať kokotmi.
A keď sa nejaký nájde tak určite to nie je na dlho čo je pri mne, maximálne keď som na pive a príde nejaký najebaný blbec tak ho pošlem sa baviť ku svojim nadrbaným debilom.
Ja som hrozne priama. Poviem im svoj názor, aj za cenu, že ma nebudú mať radi. "Prepáč, momentálne sa s tebou nechcem rozprávať, niečo riešim, niečo robím, myslím, źe sme si veľmi nesadli a teda kamaráti nebudeme..."
@majmarad tak potom bud rad vobec na tom nie si tak zle vlastne nikto z tohto fora (aspon podla reakcii) nepozna taku vtierku ako ja. ale on je psychicky chory clovek ktory bere lieky na hlavu
vzdy dam cloveku sancu, ale ked sa nevie chovat, tak ho patricne schladim, lebo ked raz tam nie su sympatie, co z takeho kontaktu...je to smutne, ked si trufa nejaky mimon
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A keď sa nejaký nájde tak určite to nie je na dlho čo je pri mne, maximálne keď som na pive a príde nejaký najebaný blbec tak ho pošlem sa baviť ku svojim nadrbaným debilom.