Cez prestávku som z vonku priniesol na ruke malinkú jašteričku do triedy s tým, že ju ešte stihnem vypustiť. Spolužiak stojaci vedľa mňa mi zospodu buchol do ruky a jašterička sa ocitla vo vzduchu. Kamarát písal nejaký písomný trest (stará škola učiteľov) a ako sedel a písal, tak mu tá jašterička dopadla na golier. nemal som to srdce ho vyrušovať... ASI keď prišiel do triedy profesor (tak sme tých pánov volali), tak sme sa všetci postavili a následne sme si sadli. No čo čert nechcel, tak tá jašterička vbehla kamarátovi pod košeľu, postavil sa a začal tancovať po celej triede s tým, že zhadzoval postupne kusy oblečenia až pokiaľ nevystrelil ako splašený von z triedy. Naspäť prišiel o cca pol hodinu a keď sa ho profesor spýtal čo sa stalo, tak zahlásil, že sme mu tam hodili jaštericu a on ju nenašiel Takže asi toľko. Škoda, že vtedy nejestvoval mobil, ktorý by robil video
to bol vacsinou dost situacny humor. ale rad napriklad spominam na to, ako sme dali spoluziakovi do tasky s telesnou obrovsky kamen, ktory sme nejako pozakryvali oblecenim. a on kokot si to hrozne dlho nevsimol a vlacil strasne tazku tasku (neviem, ako sa da nevsimnut si take cosi, ale stalo sa to. prisaham. on bol zvlastny pripad).
alebo ked som vyrobil velku dymovnicu a po skole sme ju sli zapalit na chodnicek za skolu. dal som tam pomaly horiaci knot, nech stihneme ujst tak daleko, aby nas nikto nevidel a nemohol spojit s cimkolvek, co by mohlo nasledovat. usli sme, knot hori, hori, hori...ked sa tu zrazu po chodnicku zacne blizit ucitelka, ktora tade chodila domov. hm, co teraz. varujeme ju? ale zase, sme dost daleko, nevidi nas...kebyze ju varujeme, tak za tu dymovnicu isto dostaneme zjeba. nechali sme teda udalostiam volny priebeh, co vyustilo tym, ze ucitelka zmizla v obrovskom oblaku dymu.
alebo ked sme pisali online testy na skolskom webe, ktory este v tej dobe nebol dobre osetreny. spravne odpovede sme sa sice dozvedeli, ale az po odovzdani testu. a jeden spoluziak (zhodou nahod ten s kamenom v taske), prave vtedy chybal. tak sme sa tam nalogovali s jeho menom, random vyklikali test a na zaklade odpovedi sme potom vyklikali tie nase. chudak, mal jedinu patku z celej triedy.
alebo sme si na fb vytvorili identicku kopiu jeho uctu a napisali sme nejaku sprostost fyzikarovej manzelke. fyzikar bol hrozny troll a aj ked mu bolo uplne jasne, ako to v skutocnosti je, hral s nami a celu hodinu ho dusil, ze co si to dovoluje.
a tak. bolo toho vela. ale ja som v tom prsty (vacsinou) nemal. ako raz trefne povedal spoluziak, ja som nikdy ziadnu zlobu nespravil, no vzdy, ked sa zloba diala, bol som pri tom.
hej alebo ked sme si mali na prvouku doniest nejaku rastlinku. a prave v ten den pilili konare zo stromov. cez prestavky sme chodili von, tak som si vyhliadol jeden mega velky konar a s pomocou spoluziakov sme ho cez okno najebali do triedy.
a s mladymi ucitelkami, obvykle so slovencinarkami, boli hrozne srandy na zakladke. to boli proste baby, co dokoncili skolu a sli ucit a nemali ziadne skusenosti. a ja som sa uz vtedy hrozne rad hadal. a z nich som vzdy vycitil slabost. tak som sa s nimi vadil pri kazdej prilezitosti. ked sa nad tym teraz zamyslam, muselo to posobit hrozne komicky. lebo ja som vobec nebol ten alfa kid, co hubuje ucitelkam a sikanuje inych. ja som bol maly mily nenapadny nerdy chlapcek. drzy jak plostica. z casu na cas tie ucitelky vybuchli a vzali ma k riaditelke, kde som si opat nasadil svatoziaru a vsetko som to hravo vykryl. mal som podporu starsich uciteliek, pri ktorych som sa spraval vzorne a ktore na mna nedali dopustit :3
1. V 3.tr. Som usiel zo skoly lebo som nevedel basnicku ...(neznasal spm sa ucit basnicky do konca skoly)
2. V 2.tr. Sme boli na sk.vylete,mali sme rozchod po priore a chlapec z druhej triedy ukradol vlacik a zahlasili to na cely obchodak
3. Vsetci stvrtaci sa bili o jedno dievca zo skoly, v 5.tr. Som ju dostal do triedy, uz som ich chapal, do konca 9.tr.malo o nu vela chalanov zaujem.
4. V 5.tr. Si chcel spoluziak podrezat zili pocas slovenciny..
5. V 8.tr. Som so spoluziakmi vymazali statnu hymnu
6. V 8.tr. Na konci sk.roka sme chceli so spoluziakom urobit bordel lebo mal prist minister skolstva..
7.v 9.tr. Na mna vytiahol spoluziak pistol, jebol som mu skolske kruzidlo do stehna .
8.mal som spoluziaka, ktory ked jedol , tak sa pozeral do stropu jakeby tam videl panenku mariu
9.topka zo zakladky bola ked sme cela trieda napisala pisomky s priemerom 5
Bola raz jedna obses a ked chodila do skoly tak sa jej profak opytal a ktora je to ta obses.. A ja ze tu som pan.. A on ..dobre slecna tak je to medzi tou a tou znamkou.Ale prizmurim obe oci a...
A to sa mi stavalo /stava skoro vzdy a vsade
Ked sa rozhoduju ..vzdy sa priklonia k tomu lepsiemu.
Totiz mam na cele napissane ze som carodejnica po novom
ked to tak čitam tak si speniem na viac takých príhod ale ja som vyviedol asi len jednu blbosť
... boli sme na školskom výlete na základke 7-8 trieda ? ... boli sme v jednej budove kde sme boli ubytovaný, na jednej z chodieb visel hasiaci prístroj, ja spm s nudil, a j talý opravár, všimol som si, že ten hasiaci prístroj ma povytiahnutu tu poistku/zavlačku, tak reku že to opravim
... nepodarilo sa, hasiaci prístroj sa tak nejak sam aktivoval a obsah skončil v miestnosti ... nejak sa to moc neriešilo ale viem, že par mesiacov na to ten objekt uplne zavreli a chatra dodnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
alebo ked som vyrobil velku dymovnicu a po skole sme ju sli zapalit na chodnicek za skolu. dal som tam pomaly horiaci knot, nech stihneme ujst tak daleko, aby nas nikto nevidel a nemohol spojit s cimkolvek, co by mohlo nasledovat. usli sme, knot hori, hori, hori...ked sa tu zrazu po chodnicku zacne blizit ucitelka, ktora tade chodila domov. hm, co teraz. varujeme ju? ale zase, sme dost daleko, nevidi nas...kebyze ju varujeme, tak za tu dymovnicu isto dostaneme zjeba. nechali sme teda udalostiam volny priebeh, co vyustilo tym, ze ucitelka zmizla v obrovskom oblaku dymu.
alebo ked sme pisali online testy na skolskom webe, ktory este v tej dobe nebol dobre osetreny. spravne odpovede sme sa sice dozvedeli, ale az po odovzdani testu. a jeden spoluziak (zhodou nahod ten s kamenom v taske), prave vtedy chybal. tak sme sa tam nalogovali s jeho menom, random vyklikali test a na zaklade odpovedi sme potom vyklikali tie nase. chudak, mal jedinu patku z celej triedy.
alebo sme si na fb vytvorili identicku kopiu jeho uctu a napisali sme nejaku sprostost fyzikarovej manzelke. fyzikar bol hrozny troll a aj ked mu bolo uplne jasne, ako to v skutocnosti je, hral s nami a celu hodinu ho dusil, ze co si to dovoluje.
a tak. bolo toho vela. ale ja som v tom prsty (vacsinou) nemal. ako raz trefne povedal spoluziak, ja som nikdy ziadnu zlobu nespravil, no vzdy, ked sa zloba diala, bol som pri tom.
2. V 2.tr. Sme boli na sk.vylete,mali sme rozchod po priore a chlapec z druhej triedy ukradol vlacik a zahlasili to na cely obchodak
3. Vsetci stvrtaci sa bili o jedno dievca zo skoly, v 5.tr. Som ju dostal do triedy, uz som ich chapal, do konca 9.tr.malo o nu vela chalanov zaujem.
4. V 5.tr. Si chcel spoluziak podrezat zili pocas slovenciny..
5. V 8.tr. Som so spoluziakmi vymazali statnu hymnu
6. V 8.tr. Na konci sk.roka sme chceli so spoluziakom urobit bordel lebo mal prist minister skolstva..
7.v 9.tr. Na mna vytiahol spoluziak pistol, jebol som mu skolske kruzidlo do stehna .
8.mal som spoluziaka, ktory ked jedol , tak sa pozeral do stropu jakeby tam videl panenku mariu
9.topka zo zakladky bola ked sme cela trieda napisala pisomky s priemerom 5
A to sa mi stavalo /stava skoro vzdy a vsade
Ked sa rozhoduju ..vzdy sa priklonia k tomu lepsiemu.
Totiz mam na cele napissane ze som carodejnica po novom
Tak to tam väčšinou takto bývalo
A kam ťa zaradil triediaci klobúk ak to nie je tajné?
... boli sme na školskom výlete na základke 7-8 trieda ? ... boli sme v jednej budove kde sme boli ubytovaný, na jednej z chodieb visel hasiaci prístroj, ja spm s nudil, a j talý opravár, všimol som si, že ten hasiaci prístroj ma povytiahnutu tu poistku/zavlačku, tak reku že to opravim
... nepodarilo sa, hasiaci prístroj sa tak nejak sam aktivoval a obsah skončil v miestnosti ... nejak sa to moc neriešilo ale viem, že par mesiacov na to ten objekt uplne zavreli a chatra dodnes
ale tak, mal som tam konexie a robil som si tam svoje veci
Ty si vúl chlapče
@firestorm Hah D Dikes