Dobrý večer prajem,
chcel by som si podať prihlášku na VUT PF študijný obor: Ekonomika a procesní management. Zaujímalo by ma pár veci. Rozdelím si to na kapitoly: Prijímačky, Štúdium, Štipendiá, Ubytovanie/internát, strava.
och práve som si prečítala čo všetko chceš vedieť.
well, pokiaľ si nevieš ani zistiť, z čoho sa robia prijímačky na tak celkomdobreprehľadnej stránke, akú má táto fakulta, tak tam ani nechoď.
robia sa z matiky a angličtiny ak si dobre pamätám.
Neuraz sa, ale také reagovanie je smiešne. Fascinuje ma tvoja odpoveď, "ak si neviem zistiť info, tak tam nemám ísť". Preto to vesím tu, aby som si jednorázovo zistil odpovede.
@3 jednorázovo si vieš zistiť odpovede aj na stránke školy
ku tým štipendiám: slováci sociálne štipko v čechách nedostávajú (ale počula som, že sa to dá nejako obísť, ale pochybujem, že to zvládne obísť niekto, kto si ani nevie zistiť z čoho sa robia prijímačky )
ja ti poviem k štúdiu len toľko ak tomu máš vzťah tak to spravíš, ak si darebný, tak aj keď by ťa tam cickali mickali, tak postupom času odtiaľ vyletíš
V popise je napísané "Bližšie info" ..pre menej chápajúcich(zaujímam sa len o info, určite by som sa nezaujímal o info po lehote podania prihlášok)
Snahu si cením
kamo pytaj sa ma dos prav postupne a povim ti setko , intrak mas inak 50 metrov od skoly mozes chodit v zime v kratasoch hen » www.google.cz/maps/search/brn...@49.2308641 ,16.5718953,265m/data=!3m1!1e3
Fakultra podnikatelska je miesto koncentracie odpadlikov. Vacsinou z FIT ci FEKT a pod. Spoluziak tam chodil, je to prakticky hned na Kolejni, takze ak tam dostanes kolej mas to cez cestu. Co sa tyka prijimacok a celkovo ucenia sa, je to ako keby si si robil druhu strednu skolu. Pamatam ako si spoluziak nosil skripta o hrubke 4 papierov a vytesoval sa zatial co ja som po nociach ako trotl programoval.
Na druhej strane je otazka ci chces len titul alebo sa chces aj nieco realne naucit. Je vela skol, ktore Ti nic do zivota nedaju. A ak mas predstavu, ze s titulom budes vladnut svetu, tak na to zabudni. Ja som VS nedorobil lebo ma to nebavilo a nemal som chut riesit somariny. Dnes mam pod sebou ludi, ktori su Ing. a ja som ich za ten cas so mnou pracuju naucil viac, nez im skola dala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
well, pokiaľ si nevieš ani zistiť, z čoho sa robia prijímačky na tak celkomdobreprehľadnej stránke, akú má táto fakulta, tak tam ani nechoď.
robia sa z matiky a angličtiny ak si dobre pamätám.
ku tým štipendiám: slováci sociálne štipko v čechách nedostávajú (ale počula som, že sa to dá nejako obísť, ale pochybujem, že to zvládne obísť niekto, kto si ani nevie zistiť z čoho sa robia prijímačky )
Snahu si cením