Aký je váš vzťah k futbalu? Máte ho radi? nie? ste stálym fanúšikom, alebo ste ako väčšina mojich známych, ktorích futbal nikdy nezaujímal a teraz keď sme sa dostali na majstrovstvá tak stále iba sedeli pred telkami a pozerali futbal?
Futbal mam rad, majstrovstvá milujem, tieto dôležité zápasy a ked hraju naší to sa neda ani opisať, ale inač bežen ho velmi nepozeram, niekedy ligu majstrov , dôležité zápasy a pod.
Futbal ma nikdy nezaujímal, videla som jeden jediný zápas od začiatku do konca a to bolo keď hral Manchester proti Barcelone a bol to nejaký významný zápas Okrem toho som ešte videla asi 10 min. zo zápasu s Talianskom
Ja milujem futbal Od malička som s tatinom pozerávala..Ale pozerám,len keď hrajú naši ( čo pre mňa znamená Žilina alebo Slovensko )...Chodievam aj na zápasy - lepšia atmosféra Len mi chýbajú opakované záznamy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Lebo u mňa je to tak, že vždy keď si k tomu sadnem, či už k futbalu alebo k hokeju, vždy nám dajú gól
a občas okomentovala dačo, čo som začula... nejaké ironické poznámky o tom, aké ultra nemecké mená tam daktorí mali (ironicky)
a spomínala pri tom na jednu scénku ešte z Uragánu:
- Mohli sa stretnúť Maradona a Madona?
- To sú sestry?
- Kto?
- No Mara a Dona.
(atď)
@majo si si isty ze nielen dovezene z JAR a made in china ?
ale to ne kôli futbalu ale kôli národu