@nuumik
v byte nemám kde a robím na tom len tie veci na spevnenie, kde nemusím byť dole hlavou, lebo také veci a vymyk som vždy na telesnej neznášala, vadí mi ten pocit a bolí ma z toho hlava
Nerobim, ale viem si to predstavit. Obcas robime HIIT na terase na streche. To si viem predstavit robit aj niekde vonku na ulici. No a od HIIT vonku na ulici to k street workoutu uz nie je zas tak daleko
Nie nerobil som street workout. Aj ked na treningoch, telesnych sme mali aj take hodiny/treningy ked sme cvicili ... sam som potom doma cvicil par dni iba ... asi dva týždne. Občas som si dal plank a tak... keď som bol tučnejší tak som dal jeden zhyb... v 1. Rocníku SŠ... a na konci 1. Rocnika SŠ som dal 7 ... ale to uz som zacal chodit na treningy vtedy. Odkedy nechodim na treningy uz to bude 4. Rok, tak mam par kilo navyse, teda od sportovej postavy aku som mal. Vonku je to divne, aj ked parkrat som aj vonku cvicil. Ale nic moc. To si v izbe dam 100 drepov , 40 klikov a 80 brusakov radsej. Ak sa mi zachce. Ale stale nebyvam sam, a nelubi sa mi ze by to videli. Nemam tu spravnu koncentraciu potom.
@pubertslatinocelny ee, lebo bola vtedy zima a mal kapucnu na hlave, ja som si ho vsimla iba kvoli dobrej hudbe, co si k tomu pustal parkrat, ked som isla so psom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale cvičením neviem, či sa to dá nazvať
@hellium gratulujem k zhybu!
v byte nemám kde a robím na tom len tie veci na spevnenie, kde nemusím byť dole hlavou, lebo také veci a vymyk som vždy na telesnej neznášala, vadí mi ten pocit a bolí ma z toho hlava