pretože mám klud... je tu relatívne ticho - t.j. otec netelefonuje, nenadáva myši, noťasu, televízoru, krbovýmkachliam, nehučí tu telka tak, že až ju hore počujem, mama tu neštrikuje na stroji a nehrmoce s tým, nešije a nenadáva každému stroju atď.
a v noci mi to ide jednoducho lepšie... to čo sa naučím za celý deň, zvládnem v noci cca za 2 hoďky
ja som sa naucila ucit v noci az teraz - ale musela som sa dost dlho nastavovat na tento "rezim", lebo zvladat chodit spat medzi 2 a 3 rano nezvyknem bezne.
preto, že v noci v hlbokom tichu neexistuje nijaký rušivý faktor..
ale hlavne ide o to, že keď ostatní vykonávajú cez deň rôzne činnosti, nemôžem sa učiť, lebo sa mi tiež chce robiť niečo zábavnejšie.. akonáhle viem, že ľudia spia, môžem sa sústrediť
Je to velmi jednoduche. Vecer cloveku vseobecne lepsie "pali" ako cez den. Je to skratka biorytmus, preto sa aj do skoly chodi (zvycajne) cez den a uci sa vecer. Okrem toho cez den si pod mensim tlakom ako vecer, ked vies, ze mas obmedzeny cas. Ale ak ma niekto radu, ako to vylepsit aj cez den, sem s nou
Ucim sa v noci, lebo vtedy som spravne utlmeny, mam klud a pokoj, nikto nieje nikde k dispozicii...a nemozem drtit na hudobne nastroje, lebo by to budilo ludi
@azel mne to pomohlo učiť sa v noci pred skúškou - dokonca pre ustnou
ja sa bohužiaľ učím do noci ale nie celu noc...je to preto ze si zvyknem obcas poobede pospat a mam toho ovela kedze som na vyske tak potom dohanam a nic nestiham tak hlavne teste pred skuskou som hore do jednej alebo do dvanastej (vcera vynimocne do druhej)...potom si doprajem nejaky spanok a rano si zase skor privstanem a este opakujem pripadne dohanam to co som si este nestihla pozriet...
ten memoplus odporucam... pomaha o velmi D a ja sa ucim skoro stale v noci. cez den si vzdy hovorim ze to nema zmysel, lebo sa vobec neviem sustredit... ale vzdy musim aspon 2-3 hodiny spat... lebo po spanku si pamatam aj na veci kt mi v noci do hlavy vobec nesli. nastastie mi staci v pohode kazdy den spavat okolo 5 hodin a som fit D
ja sa ucievam uz dlhsie rano. Zobudim sa okolo 3 a do rana kym neodidem do skoly sa ucim a stiham to v pohode, mam klud nic ma nerozptyluje ani nevyrusuje preto...
Ja sa tiež učím večer/ v noci, keď už všetci idú spať.. Proste mám kľud, nemusím nič iné robiť...a to čo by som sa inak učila dosť dlho cez deň sa v noci naučím rýchlo..
pretože v noci je kľud, ticho a môžem sa učiť v posteli ...navyše si to viac zapamätám pretože keď si to tak zoberiete učili ste sa vlastne pár hodín pred písomkou takže máte toho v hlave viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a v noci mi to ide jednoducho lepšie... to čo sa naučím za celý deň, zvládnem v noci cca za 2 hoďky
ale tiez ide o to, ze je tu KLUD.
a aj to by som sama nevstala, ja sa v noci neučím...
ale hlavne ide o to, že keď ostatní vykonávajú cez deň rôzne činnosti, nemôžem sa učiť, lebo sa mi tiež chce robiť niečo zábavnejšie.. akonáhle viem, že ľudia spia, môžem sa sústrediť
Ucim sa v noci, lebo vtedy som spravne utlmeny, mam klud a pokoj, nikto nieje nikde k dispozicii...a nemozem drtit na hudobne nastroje, lebo by to budilo ludi
ja sa bohužiaľ učím do noci ale nie celu noc...je to preto ze si zvyknem obcas poobede pospat a mam toho ovela kedze som na vyske tak potom dohanam a nic nestiham tak hlavne teste pred skuskou som hore do jednej alebo do dvanastej (vcera vynimocne do druhej)...potom si doprajem nejaky spanok a rano si zase skor privstanem a este opakujem pripadne dohanam to co som si este nestihla pozriet...
ale ucievam sa ja cez den...
inak cez skuskove potrebujem svoj spanok.
a noc pred skuskou sa zasadne neucim. a idem spat min na 8h.
vzdy to lepsie vyde ako keby som sa tu noc este ucila.
v noci pred skuskou je najvacsia motivacia
je klud ako bolo spomenute ..nikto po vas nic nechce a ani vy po nikom
spat by som pred skuskou odporucila bud normalne ale ak to sa neda tak aspon 4 hodiny a ak ani to tak 30 min ako som spomenula ten power nap v linku