Kym to nieje zakomplexovany clovek tak v pohode. Ak je to uplne fanaticky katolik tak atzko kvoli udajnym "moralnym zasadam". A ateista by mohol zas urazat cirkev, tym aj toho partnera. Zalezi od ludi.
Záleží od konkrétnych ľudí a od toho, ako sú schopní akceptovať názor toho druhého. Poznám taký pár... A fungujú spolu výborne... Problém by mohol nastať pri deťoch a otázke či ich vychovávať vo viere alebo nie... (ale predpokladám že tí dvaja už majú aj to vyriešené )
podla mna pohoda som veriaca ale nevadilo by mi absolutne ze je neveriaci ani by som ho nenutila chodievat do kostola alebo tak len nech mi do toho nic nehovori ze som veriaca
nevidím problém ak žijú podla vety ži a nechaj žiť. Tolerovať sa vo vzťahu je dôležité vo všetkom, aj v názoroch na vieru a nič sa nesmie prehánať samozrejme...myslím si, že u nás to nieje taký problém zatiaľ čé možno v iných ortodoxnejších krajináh určite ale u nás nie
Veru, mne osobne by sa určite ťažko žilo s človekom, ktorý si vieru príliš pripúšťa a necháva ju zasahovať do všetkých oblastí bežného života ... Čo sa tohto týka nie som príliš chápavý ...
ok, rešpekt je jedna vec, samozrejme, ale myslela som to aj tak, či si myslíte nielen, či sa budú rešpektovať, ale či dokážu spolu naozaj dobre vyjsť, byť si blízki...
akože načo riešiť náboženstvo veria každý v dačo iné jeden v nebo druhý v zem jin jang bože šak to je vp ohode šak jeden druhému tú svoju vieru vnucovať nebude ide o to že sú spolu dvaja šťastní a nie o to že jeden je taký a ona je taká šak to je konina
som raz mala takého posadnutého babtistu, ako ja nič proti nim nemám... ale keď mi položil životne dôležitú otázku podľa neho - či som ochotná prijať ježiša do svojho srdca tak som pochopila, že nám to asik klapať nebude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
na sebe mam otestovanu kombinaciu islam/ateizmus
ale budúci týždeň sa vydáva kamoška za katolíka,a v evanjelickom kostole,aj deti budú evanjelici...
takže to záleží na tých dvoch...