Zdar,
som v poslednom ročníku na Bc. na odbore Automatizácia na VUT v Brne. Rozhodujem sa čo ďalej, ale sám neviem. Veľmi ma láka IT a aj trochu ľutujem, že som tam nešiel hneď od začiatku. Samozrejme sme čo to programovali aj v mojom terajšom odbore, ale
@matusko124 myslim ze informatika na stu bude na teba velmi narocna... Na eube ba FHI sa skus pozriet, mozno ta nieco zaujme alebo pripadnr UK len STU je na informatiku narocna
@sushivo veď toho sa obávam, aby to nedopadlo tak, že doštudujem a nebudem vedieť vobec nič , ale veľmi ma to baví a vždy bavilo programovať, mrzí ma, že na tomto odbore nemáme toho viacej
@narazuvzdornaa neviem čo myslíš, ale je to programovanie výrobných strojov, robotov, výrobné linky a rôzne regulácie.
@anitchka to každý hovorí kto je na Slovensku , ale až taký rozdiel v Česku oproti slovensku nieje.... a ešte k tomu Češky nikdy nebudú také krásne ako vy
@sushivo myslim, ze skor problem tuna junaka je, ze ho to nebavi, co si myslim, ze ak ho to nebavi to mohol zistit skor, ale ked uz, ench ide radsej za tym co ho bavi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@narazuvzdornaa neviem čo myslíš, ale je to programovanie výrobných strojov, robotov, výrobné linky a rôzne regulácie.
@anitchka to každý hovorí kto je na Slovensku , ale až taký rozdiel v Česku oproti slovensku nieje.... a ešte k tomu Češky nikdy nebudú také krásne ako vy