Baby prosím vás, poraďte mi , či ísť alebo neísť do antiky. Veľa ľudí vraví, že hej , veľa , že nie- že ma to zničí- hormóny atď. Aké máte skúsenosti vy? ( aj názvy ak by sa dalo) .. Chcela by som ju hlavne kvôli silným bolestiam počas menštruácie. A už
HAk sa nevyberá na základe doporučenia priateľkou/kamarátkou tú ti vyberie dr. a niekomu sedí niekomu nie. Zásadou sú dobré krvné a pečeňové testy, sono a podobné a potom pravidelné prehliadky!!! pravidelné!
Ja berem, mám dojebané hormóny ešte viac ako som mala, krámy už mám tretí týždeň a bolí ma celý človek, ja byť tebou radšej ešte porozmýšlam. Inak proti bolestiam je dobré zjesť celý citrón..
Hej určite nedám na 100% na ostatné . Ale aspoň keby viem názov nejakej a povedzme viac podobných skúseností s ňou. Tak by bolo celkom fajn vedieť dopredu niečo o nej .
Nebudem ti vravieť ani názov mojej, pretože je to zbytočné. Lekár ti vzhľadom na vek, blá blá blá, určí takú, ktorá by mohla byť pre teba najlepšia. Ja som mávala tiež podobné problémy a teraz už nič. A to som mávala také bolesti, že mi bolo až na odpadnutie. Inak mám dáku nízkohormónovú, čiže nepomôže ak máš akné. Je to len na tebe. Predovšetkým HAK dnes nie je už ako HAK pred 10 rokmi. Organizmus si ničíš aj jedením obyčajných rožkov, ktorých sú E-čka...
Diane 35 - počas brania v pohode, žiadne špeciálne zmeny.. po vysadení som pribrala asi 12 kíl
Maitalon - nebolí ma nič, pleť sa mi zatial síce nezlepšila ale ani nezhoršila, váha o nejaké 4 kg dole ale to možno nebude tým, ale čo je najlepšie, PRESTALI MI MIGRÉNY ktoré som mala od šiestich rokov a chodila som kvôli tomu celý život po doktoroch.. a majú super obal
každopadne to som ti napisala len osobné skúsenosti jak si chcela, tebe nech pekne vyberie lekár..
ak chceš HAK len kvoli tomu ze maš bolesti cez kramy tak je zbytočna lebo existuju ine špecialne lieky ktore ti pomožu... ja osobne by som si hak nedavala ani bez partnera ani s a už vobec nie preto že ma niečo boli ked mam kramy..neviem...moj subjektivny nazor ....
konkrétne vieš o nejakých tabletkách iných? Lebo mňa už nebaví byť 3 dni mimo reality,nadopovaná liekmi od bolesti, 1 deň stráviť na infúziach a odpadávať od bolestí..
mam maitalon ,ziadnu inu HAK som neskusala ani, ale tieto tab. mi sadli sice ma najprv bolievalo brucho na zaciatku,ale to uz preslo, takze teraz to je vpohode vse .. inac sa mi vaha nezmenila,vse je jak postarom ...
ale npr. moja znama co brala HAK tak ta pribrala tak ze ju ledva spoznam na ulici na kazdeho to posobi inak,ale za pokus to stoji
@dotka@11 mne všeobecná k vôli boelstiam najprv dávala také tabletky.. ktoré mi vôbec nezaberali. Potom mi gynekológ navrhol hormóny nejaké, alebo HAK. A to kamarátka tiež užívala dáke kvapky a nič.
Keď si spomeniem na marec a apríl keď som umierala od bolestí, tak máj, jún a júl som mala úplne špičkové kramy, ale tie posledné už zas boli strašné, v 14tich antikoncepciu nemôžem, ale celkom mi pomáhajú tampóny, citrón, čokoláda, beh, plávanie, cviky na fitlopte, proste také debiliny čo som skúšala, ale keď je už najhoršie tak požeriem krabičku ibalginu alebo paralenu a som doslova nadrogovaná, tak sa to dá vydržať. Ale jednoznačne sa poraď s lekárom.
@dotka konkretne neviem nazov ale aj mne ich ponukala gynekologicka ....že je zbytočne zavadzať hak ked ju surne nepotrebujem...to bola jedna z tych normalnych vacsinou ti uz hak v dnesnej dobe až vnucuju
@dotka urcite by som nesla do antiky! je to tak nenormalny zasah do tela, ze moze byt este horsie.....nehovorim to zo srandy.....mne na bolesti pomahal horuci termofor a co je uplne najsamsuper, ze zarucene budes bez bolesti....a to je jeden jogovy cvik...vola sa macka (macaci chrbat), mardzari.....cvicenie ti denne zaberie 5 minut a bolesti mat nebudes......urcite je to zdravsie ako umele hormony (odporucam vyskusat)!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Inak viac sa do toho už nevyznám.
(ono fakt to má na každú ženu iné vedľajšie účinky, takže je zbytočné ísť podľa toho, čo "povedala kamarátka")
Maitalon - nebolí ma nič, pleť sa mi zatial síce nezlepšila ale ani nezhoršila, váha o nejaké 4 kg dole ale to možno nebude tým, ale čo je najlepšie, PRESTALI MI MIGRÉNY ktoré som mala od šiestich rokov a chodila som kvôli tomu celý život po doktoroch.. a majú super obal
každopadne to som ti napisala len osobné skúsenosti jak si chcela, tebe nech pekne vyberie lekár..
konkrétne vieš o nejakých tabletkách iných? Lebo mňa už nebaví byť 3 dni mimo reality,nadopovaná liekmi od bolesti, 1 deň stráviť na infúziach a odpadávať od bolestí..
ale npr. moja znama co brala HAK tak ta pribrala tak ze ju ledva spoznam na ulici na kazdeho to posobi inak,ale za pokus to stoji
Ten používam ,denne minimálne 6 tbl. a aj tak mám bolesti, že musím byť na infuzke a odpadávam