nie nie ja by som si vybral fotoaparaty zo stajne Sony i ked Nikon ako som pisal by som si s tej ponuky vybral (presnejsie bral by som ju do uvahy). Zrkadlovka je dobra pre takych ktori vela fotia. Al to chces na bezne fotenie tak ti postaci aj klaisko hento je dost velke i ked vykonne a ta cena si myslim, ze je trosku nizka alebo je to dopredaj ale ucircite Sony a nic by som neriesil (s tou znackou mam len a len dobre skusenosti)
nasla som aj jedensony cyber shoot,ale tieto sa mi zdali lepsie
no ja to enhcem len na take bezne fotenie ale fotorgrafivanie ma strasne bavi,ale zrkadlvku si ešte netrufam kupovat,asi by to bolo zbytocne,myslim,ze mi bude stacit aj jeden z tyychto
angelina187 vsak jasne ono to mas tak. kazdy s fotoaparatov obsahuju daco ine co ten druhy nema. daku funkciu navyse. a vsetko zalezi od ceny ... a je jasne, ze Sony, Nikon patria medzi tie lepsie znacky fotoaparatov takze ak ten Nikon tak si si nevybrala zle
no takze, odporucam ti precitat si nejake recenzie k tymto fotoaparatom, tam su vyskusane ludmi, kt sa tomu venuju uz par rockov, vyznaju sa v tom, najdes tam uch nazor atp.
a moj nazor? ked prilozis 3000-5000sk, tak uz mas za to zrkadlovku. Ale samozrejme, zavisi to od teba, kolko a ako sa chces v buducnosti tomu fotografovaniu venovat.
Ak sa chces tomu viac venovat, tak by som sa obzrela skor po zrkadlovke, kde mas moznost manualneho ostrenia/clony/uzavierky. Samozrejme,maju to aj tieto, ale to je caro zrkadlovky To ma na fotografovani bavi, ze si mozes sama nastavit, co a ako chces. Tak keby som sa mala ja rozhodnut, tak sa obzeram po zrkadlovke.
ja viem,aj ja som najskor chcela zrkadlovku,tie nove canony su uzasne,ale myslim,ze mne bude stacit aj jeden ztychto,kedze sa tomu nevenujem profesionalne.
mozno raz niekedy si kupim zrkadlovkua ako vravis ,budem si to vsetko nastavovat sama ako chcem..
@angelina jasne, neberem ti nazor, len aby to nebolo za rok a budes si *WALL* [trieskat hlavu o stenu] ze si vyhodila 10litrov za UZ a nie na zrkadlovku
hm aj mi si inak planujeme kupit fotoaparat a keby tak, ze zrkadlovku tak objektiv uz mame .
este mame prakticu ak si na tu znacku niekto pamata. a este je funkcna ale uz sa s nou nefoti ale objektiv je dobry. ale je to dost tazke dakedy nastavit to poznam na tom nasom starom ked som to fil. ale fotky, pokial sa to nastavilo tak ako malo urobilo velmy pekne len mne osobne to velmy dlho trvalo. otec prisiel pokrutil trosku a cvak ftoka za 3 sekundy a zaostrene
ale tento je eset lepsi setko co potrebujes ma stabilizator obrazu aj mechanicky aj opticky a ma 7x opticky zoom co je super na kompakt... » www.pixmania.sk/sk/sk/816329/ar...
Riesite kraviny, ak si ides kupovat krabicku od mydla (rozumej kompakt), tak je to fakt jedno, osobne by som siahol asi po canon powershot s5. Kazdopadne ovela viac sa oplati zrkadlovka, ktore su dnes cenovo na urovni kompaktov a ze su drahe objektivy riesit nemusite, na nejake dovolenkove fotky uplne postaci zakladak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nasla som aj jedensony cyber shoot,ale tieto sa mi zdali lepsie
no ja to enhcem len na take bezne fotenie ale fotorgrafivanie ma strasne bavi,ale zrkadlvku si ešte netrufam kupovat,asi by to bolo zbytocne,myslim,ze mi bude stacit aj jeden z tyychto
a moj nazor? ked prilozis 3000-5000sk, tak uz mas za to zrkadlovku. Ale samozrejme, zavisi to od teba, kolko a ako sa chces v buducnosti tomu fotografovaniu venovat.
Ak sa chces tomu viac venovat, tak by som sa obzrela skor po zrkadlovke, kde mas moznost manualneho ostrenia/clony/uzavierky. Samozrejme,maju to aj tieto, ale to je caro zrkadlovky To ma na fotografovani bavi, ze si mozes sama nastavit, co a ako chces. Tak keby som sa mala ja rozhodnut, tak sa obzeram po zrkadlovke.
ja viem,aj ja som najskor chcela zrkadlovku,tie nove canony su uzasne,ale myslim,ze mne bude stacit aj jeden ztychto,kedze sa tomu nevenujem profesionalne.
mozno raz niekedy si kupim zrkadlovkua ako vravis ,budem si to vsetko nastavovat sama ako chcem..
a v com si sa pomylil??
sak ved mozno si budem a potom ten moj predam a kupim si zrkadlovku,ked budem chcietnieco vaznejsie..namoje fotky mi asi bude stacit nieco taketo
este mame prakticu ak si na tu znacku niekto pamata. a este je funkcna ale uz sa s nou nefoti ale objektiv je dobry. ale je to dost tazke dakedy nastavit to poznam na tom nasom starom ked som to fil. ale fotky, pokial sa to nastavilo tak ako malo urobilo velmy pekne len mne osobne to velmy dlho trvalo. otec prisiel pokrutil trosku a cvak ftoka za 3 sekundy a zaostrene
mozem vediet co to je?mne to nic nehovori