bry večir...vie mi niekto poradiť dobry fon,ktory sa pohybuje okolo tych 200€ na bazoši? Pretože ja nemám šajnu čo hľadať...včera som ten svoj rozkopal.
@igorv
proste optimalny telefon za tu cenu so všetkym čo dnes potrebuješ v telefone mať...hlavne nech je to android..skôr chcem vedieť do ktorej značky ísť pretože som skúsil už asi všetko od applu až po prestigio len teraz niesom zorientovaný kto má dobrú ponuku.
Ja mám teraz Prestigio Multiphone 5044 DUO a som spokojný, myslím že taký optimálny telefón, ako vravíš so všetkým čo dnes potrebuješ ....a vôbec nie cenovo náročný
HTC desire 610 a ani ho nemusis kupovat na bazosi, novy ta vyjde okolo 230-240€. Super je v tom, ze neseka a je riadne vykonny, ja ho mam mesiac a nieco a som spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
proste optimalny telefon za tu cenu so všetkym čo dnes potrebuješ v telefone mať...hlavne nech je to android..skôr chcem vedieť do ktorej značky ísť pretože som skúsil už asi všetko od applu až po prestigio len teraz niesom zorientovaný kto má dobrú ponuku.
boxovacie vrece mám len sa z neho nedá volať...je blokované na T-mobile (