@manitoss to ti ani tak nepride ked ju budes drzat, kedze je tak rozne zaoblena...drzi sa dobre
alebo si zober iPhone, lebo wifi to ma, dotykove ovladanie omnoho lepsie, na hudbu ako stvoreny, kedze priamo v nom je iPod a pamat je dost velka a je tensi
@Manitoss Ber NOKIU 5800 ExpressMusik jednoznačne ja ho mám a mám aj Iphone a viac využívam 5800 má lepšie repráky, má vlastný hudobný prehrávač a základná pamäťovka je k nemu 8 GB ak je malá tak je aj 16 GB. a prave to hľadáš a tuším teraz je aj za dobrú cenu ja ju mám už dlhšie. Jediný mínus je asi 3Mpx foťák ale ten nevyužívam tak mi to je jedno rozlišenie ma suprové čiže filmy môžeš pozerať takisto a v dobrej kvalite. Pozri si o nej niečo na Youtube alebo niekde na stránke distribútora Nokia na Slovensku si myslím že Nokia 5800 ExpressMusic už ten názov hovorí v tvoj prospech je špička s toho čo si tam hore vo svojích možnosti dal. Wéčka su na piču lebo sú buď vyklápacie alebo vysúvacie čo je aj rýchlo kazitelné na tvoj vek. Vyklapačkú zlomíš a na vysúvačke sa ti môže poškodiť kontakt na takej (koľajničke) čo sa vysúva mobil a už je nepoužitelný buď ti zamrzne alebo ti nereaguje na tlačenie kláves a voľby(oprava stojí skoro jak nový mobil u operátora na paušál) a samsung sú jednoznačne najlepšie televízory a pračky ale nie mobily ber Nokiu starú overenú značku.
no s tym ze samsungy niesu dobre telefony si dovolim nesuhlasit ....ten jet je velmi dobry telefon....a napriklad omnia este lepsi....samsungy patria medzi spicku
a neviem co vsetci maju z tym wifi na mobiloch, wed ten dysplay na mobiloch je tak mizernii a nicotnii, ze net je na tom znacne obmedzeny a takmer nepouzitelny.
@peterkoo Brnkátko na gitaru Mňa strašne zaujíma, že na čo tá vec prvotne slúži. Akože namiesto paličky? Lebo som to tam videla viacerým ľuďom pripevnené
@h8u moze sa to pouzivat miesto tej palicky - stylusu, ale je to dost neprakticke lebo to je male a hrozne ma to vytacalo aj tak som tukal prstami vacsinou a spravy perom na takej mini qwerty klavesnici
@Manitoss sony erricson jednoznačne,ma ho viac mojcih kamaratov a pochvaluju si ho..aj ja mam k550i uz asi 3. rok a zatial mu nic nieje a to prezil nie take pady
Mám N 5800 a nemenila by som noo možno za iphone ale z tých čo si napísal by som brala tu 5800. Podľa mňa je aj celkom dobrá cena, pekne vyzerá, funkcie sú dobré, fajn telefón.
ja by som bral 5530 ked nepotrebujes 3g ani GPS tak podla mna je toto spravna volba ale zas ked neejak nepotrebujes ani dotykovy displej tak asi nokia 5730
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ma vsetko podla mna
len ta cena je skareda :/
ostava nokia 5800, 5530 a samsung jet
5800 je krajsia aj lepsia ako 5530 a samsungom ja nejak extra nedoverujem, takze ber nokiu 5800!
a je to najhudobnejsi mobil, pretoze dostanes v krabicke brnkatko na gitaru
alebo si zober iPhone, lebo wifi to ma, dotykove ovladanie omnoho lepsie, na hudbu ako stvoreny, kedze priamo v nom je iPod a pamat je dost velka a je tensi
no s tym ze samsungy niesu dobre telefony si dovolim nesuhlasit ....ten jet je velmi dobry telefon....a napriklad omnia este lepsi....samsungy patria medzi spicku
a neviem co vsetci maju z tym wifi na mobiloch, wed ten dysplay na mobiloch je tak mizernii a nicotnii, ze net je na tom znacne obmedzeny a takmer nepouzitelny.
Nokia 5530
Nokia 5730
velka pamat, wifi, GPS, pekny dizajn, kvalitne videa...