ja sa ešte čudujem, že ľudia toto riešia, ok niekedy pred 10 rokmi keď mali tie mobily neviem aké prevratné novinky to bolo také, že waau ty máš taký a taký mobil, ale dnes ? príde mi to smiešne, proste ak sa dá z toho volať, smskovať, počúvať hudba a má to nejaký posratý 3,2 megapix. foťák tak to stačí ne ? ...
@hajzelodkosti lebo niektorí jedinci majú rodičov podnikateľov a tí sa radi pochvastajú, akú vymoženosť si mohli dovoliť synovi kúpiť to už by ste mohli vedieť o tomto konzumnom svete
@sabnacke to uz viem a? Prachy mam aj ja a nekupim si drahy telefon lebo jedine co v nom robim je, ze zavolam, napisem sms alebo sa chcem pripojit na verejnu wifi. Tha end. Niektorí rodicia su hlupi, co uz.
akože nevravím zase, že deťom telefon nie... ale zase nejaká veková hranica nie je odveci, mamča robí v škôlke a sory ale keď 4ročnému decku dajú telefon tak to už je moc
@jawa50q no ja napriklad uz by som nokiu nechcel teda hlavne nee dotykovu radsej SE alebo neco s Androidom proste no ale ked s tychto dvoch tak N97 s klavesnicou sa proste nektore veci robia lepsie ako s displejom
@hangtime11 ja mám len 2Mpx foťák... Cítim sa diskriminovaný
@sabnacke keď na to jeho rodičia majú, tak nech mu dajú dobrý telefón. Každý si dá záležať na niečom inom. Niekto na telefóne, iný na ostatnú elektroniku. A ďalšie decká to dávajú na chlast, cigarety alebo prípadne mcdonald a posedenie. Každý nech si dáva peniaze do čoho chce. A ak má bohatých rodičov tak nezávid, koli niečomu bohatý asi sú
Ak pokladas takuto otazku, tak ti staci 3310i.. Neuviest ziadne info naco chces mob hlavne pouzivat.. To ako by sm sa pytal ci si mam radsej kupit jeep alebo sportiak, ale nevies ci byvam v dedine pri lese, abo v meste pri okruhu.. Telefon sa totiz nevybera podla toho, aky sa mi paci (aj ked aj to je dolezite, no nie najdolezitejsie) ale na co ho budem pouzivat.. Vela pises sms? Kup taky, co ma qwerty.. Vela fotis? Kup taky co ma dobry fotak a velku pamet.. Rada pocuvas hudbu? Ptm vyber taky, co ma dobry procesor a pamet.. ak chces mobil len na chvastanie, kup si n900.. To je momentalne jeden z naj na trhu.. Ja osobne vsak by sm dotykovy nebral.. Totizto, ber na vedomie aj to, ze ti moze spadnut.. A ked rozbijes dotykovy display, tak oprava ta bude stat viac ako novy mobil.. Ja mam svoju 5200 uz 4 roky, denne na nej surfujem niekolko hodin, hudbu pocuvam prakticky stale.. Tlacidla mam zodrate od pisania, display doskrabany jak predne sklo na tanku.. Ale ked funguje, naco menit? Ale je to tvoja vec, hadam sm ti pomohol
ja som si kupila samsung corby, paci sa mi jeho dizajn, je dotykovy, pisem sms, volam, pocuvam hudbu, mam na nom internet a foti debilne fotky ale na fotenie mam fotak... a každy len:"taky chujovy mobil a bla bla bla, ja mam za 50 eur taky (kradnuty alebo z druhej ruky) a ma take a take funkcie"... naco by mi boli tie funkcie? naco mi je mobil z druhej ruky a ked sa mi pokazi ho možem hodit do smeti? no naco?
@semhamforas ano zavidim o to tu ide.. ty si lol... bohužial mám fotra presne takého materialistu o akom som tu hovorila a nie je to žiadna výhra tak ti poviem! vážim si iné veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ťahaj si pevnú linku z domu..
@jawa50q nechcem amť predsudky ale myslím že pre teba bude lepšia X6
a.) boli tak vychovaní a sú zvyknutí
b.) boli vychovaní skromne ALE zmenila to spoločnosť
a) cele zle
b) spolocnost? Asi zrejme nevyrastali potom medzi chudobnymi detmi
@sabnacke keď na to jeho rodičia majú, tak nech mu dajú dobrý telefón. Každý si dá záležať na niečom inom. Niekto na telefóne, iný na ostatnú elektroniku. A ďalšie decká to dávajú na chlast, cigarety alebo prípadne mcdonald a posedenie. Každý nech si dáva peniaze do čoho chce. A ak má bohatých rodičov tak nezávid, koli niečomu bohatý asi sú
ale tiež rozmýšlam že si kúpim tú x6 ...ešte neviem...