@ssnehulienka už kebyže musím.. tak ten prvý asi veľmi nie, lebo je veľký s malým displejom,, tak potom podľa tých druhých asi ozaj iba podľa vzhľadu alebo odporúčania ostatných, lebo ja nie som náročná, čo sa telefónov týka,, mne stačí foťák - oba majú 5mpx, wi-fi, normálny prehrávač a aby sa s tým dalo volať a písať sms .. a možno ešte ak výdrž batérie
c-nokie su strasne spomalene mam skusenosti ..ja mam c6 a je hrozne pomala stale sa zasekava atd...mama ma c5 a tiez je dost pomala ako spomalene reakcie atd....Ja osobne by som si uz z tejto rady nekupila...
kedže si neurčila žaidne priority tak to beriem že chceš mobil na volanie sms prípadne raz za čas foto ... z toho vychádza najlepšie E5 ... stará dobrá klasika ... poprípade Nokiu 500
@ssnehulienka ... ja som ju nedávno mal v rukách je a je celkom v pohode ... nechýba jej nič dokonca aj na internet sa dostaneš cez wi-fi ked potrebuješ
@ssnehulienka nemám prehľad o nokiách, sami o sebe v pohode telefóny, výrobca vie čo má mať telefón, ale ak nokiu, tak by som ju už vyberal hlavne podľa OS a Symbian by som nechcel...a potom parametre ako GPS modul, procesor, RAM...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@4lex no podstata je tá, že si vyberám práve z týchto troch..