Zdravím Vas. Som amater do notebookov preto by som Vas chcel poziadat o vas nazor popripade radu . Hladal som si notebook za priatelnu cenu a nasiel som tento.ASUS K75VJ (TY060D). neviem keby ste mi poradili ci je dobry v pomere cena vykon.. kupujem si no
mám ten istý - čistá parádička, mam ho rok a pokazil sa len raz ale to bolo pouzivanim - odtrhol sa napajaci konektor od motherboardu - vymenili a slape nemozem sa stazovat
@moonbeam .. potrebujem nahradu za stolny pc.. cize ta 17 je lepsia.. a v porovnani tychto parametrov najdem 15 stku za asi cca 50 € menej.. cize sa mi opalti tento vacsi
ak chces 17 palec za cenu okolo 500 je to asi naj volba...grafika je super a ramky je dostatok, vsetko na ukor procesoru...windows sekat nebude, prehrievat by sa tiez nemal...
keby si mal vacsi rozpocet mozes si dovolit i3/i5/i7, vsetky su vykonnejsie od tohto...
@moonbeam niesom pevne rozhodnuty pre tento model.. len ked som si pozeral 15 stky s porovnatelnou vybavou dostal som sa na skoro porovnatelnu cenu.. tak preco si nekupit tento vacsi.. ziadam o radu.. preo ak vies o nieco podobnom alebo lepsom .. nemusi byt 17 tka.. v klude sem s tym.. uz ked mam raz investovat do notebooku tak si chcem nechat poradit aby som potom nenadaval ze som si kupil somrainu.. za notebook som ochotny dat max 510 € viac nie.. cize ak mas nieco lepsie vravim sem s tym..
moj stolny pc je k nicomu.. mal som moznost vybrat si novy stolny pc alebo notebook .. rozhodol som sa pre notebook preto chcem nieco take co bude v pohode slapat bez nejakych vacsich problemov.
nie, mozes ten notebook v pohode zobrat...viem ti najst nieco len s 2x-3x rychlejsim procesorom ale 4GB ramkou a slabsou grafikou ako si vybral, cize kludne ber...
preto som sa pytal aky mas pc lebo som chcel porovnat procesory...
ja by som stale volil stolny pc, notebook je urceny na prenos a pri stolnom mas 3x taky vykon
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
je to celkom dobra volba, hlavne ta grafika je trochu nadstandard, cpu naopak
keby si mal vacsi rozpocet mozes si dovolit i3/i5/i7, vsetky su vykonnejsie od tohto...
len tak mimo rec, co mas v stolnom pc teraz?
moj stolny pc je k nicomu.. mal som moznost vybrat si novy stolny pc alebo notebook .. rozhodol som sa pre notebook preto chcem nieco take co bude v pohode slapat bez nejakych vacsich problemov.
preto som sa pytal aky mas pc lebo som chcel porovnat procesory...
ja by som stale volil stolny pc, notebook je urceny na prenos a pri stolnom mas 3x taky vykon
ale tvoja volba