akykolvek ntb v cene 400 - 500 € kupis bude do skoly akorat. Nechapem naco sa niekto na toto stale pyta. Teda pokial programujes, pouzivas nejaky narocny software potrebujes vykonnejsi ntb s vyssou cenou.
@chrystyna znacku si chcela povedat, typ nie je znacka. Ak ti ide o model, pozri recenzie. To, ze ti tu dakto povie, ze ja mam super ntb absolutne nic nehovori o jeho spolahlivosti ci kvalite.
@chrystyna Ja mám lenovo Z500 a zatiaľ je to skvelý ale šiel som študovať informatiku a tak soms i ho kúpil aj pre výkon a tak moja konfigurácia ma vyšla osemsto avšak sú aj lacnejšie menej výkonejšie typy, poprípade spolužiak má DELL Inspiron 15R-5521 a je spokojný uplne .
@valki ntb do skoly znamena - office, internet, media. Nic viac. Pisal som 400 - 500 €, nie 500 €, citaj poriadne a kludne jej porad exaktnejsie, podla mna to je jedno, ci jej tu rozpises technicke parametre, znacky, modely (i tak tomu zrejme nerozumie), alebo jej napises cenovu hladinu, ktora je podla mna bezna v kategorii ntb, ktory potrebuje,
Na školu som rozmýšľal nad nejakým "transformerom" tablet/notebook. Asus Transformer Book T100TA. Náročné hry na ňom hrať nebudem, je skladný, malý, vysoká výdrž batérie. Nevýhody, menšia klávesnica...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ty vies teda "dobre" poradit