ja som sa dal s každou na prvom rande dokopy, šak stretká cez net vtedy som inak zmýšlal...lebo som si myslel, že ak spolu nebudeme od prvého stretka chodiť nájde si iného a veru väčšinou to tak bolo moja chyba že balím 16 ročné...
výber? no keď ma ona chce, tak keď sa páči aj mne už je "ruka v rukáve"
v podstate sa ani nemám s kým dať dokopy keď iné baby ako z rodiny a spolužiačky vidím pár krát za rok
To všetko záleží aj tak od Teba...kedy sa dáte dokopy.A to s kým sa dáš dokopy závisí od Tvojich sympatií..a samozrejme aj od vybraného chlapca...každý môže byť ten pravý záleží od toho ako ho ty sama budeš rešpektovať a vážiť si jeho zlé i dobré vlastnosti.
Ja mam skusenost, cim menej sa snazis tym skor sa nieco pritrafi...ste si sympaticki, no a niekedy staci jedno rande, niekedy viac...a ono to pride akosi samo...ked to pride urcite si to vsimnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a či je to ten pravý/á nezistíš aj tak nikdy...
výber? no keď ma ona chce, tak keď sa páči aj mne už je "ruka v rukáve"
v podstate sa ani nemám s kým dať dokopy keď iné baby ako z rodiny a spolužiačky vidím pár krát za rok
ja som sa o to nikdy nestaral...co pride tak pride..a šlus