V škole nám dali vybrať medzi seminármi s rôznym zameraním... ´dalej by som chcela ísť zrejme na psychológiu, ale biológiu rastlín a zvieratiek nemám veľmi v láske, tak by som sa chcela vyhnúť semináru z bioly....je to až tak od veci ? alebo nezáleží na t
@n0win0u viem, čo chcem ísť študovať, aj keď mámm ďalších desať možností... proste chcem sa vyhnúť biológii zvieratiek a rastliniek... viem, že tam potrebujem NOSKU a tú som si tama j veselo hodila...pýtam sa na názor... č je to natoľko potrebné, alebo je v podstate jedno, z čoho má človek maturu, hlavne aby ju mal..
@lucinka7 ved prave preto si pozri tie skoly, co pozaduju, maturita je uplny nonsens, ide o to, ci to skola potrebuje, tak sleduj co chces studovat a vyberes si rychlo urcite je dobre a ba co len dobre, potrebne na skoly mat predmety, ktore vyzaduju
Ja som semináre z biológie a dokonca aj z chémie absolvoval bez ujmy na duševnom zdraví a dokonca rád (aj keď na tú biológiu som poriadne ponadával . Podľa mňa by si ten seminár mala najlepší,ak teda skutočne chceš byť psychologičkou. Predpovedám, že ale seminár z NOS-ky je samozrejmosťou.Ale ešte prichádza do úvahy seminár z matiky, psychológovia často robia štatistiku.
@n0win0u takže, ak chce ísť človek na psychológiu, kde sú profilové predmety biola noska, mala by som sa prebrať a začať sa tej biole venovať, aj keď tam potrebujem najmä anatómiu človeka bez zvieratiek a rastliniek ?...:/
@krampus rada by som to prešla bez nadávania aj keď viem, že tomu sa nevyhnem ani pri NOSke... s chémiou som na tom ešte biednejšie... proste ja sa tú anatómiu môžem naučiť aj sama... prečo čo majú všetci s psychológiou ? už ma to drží dlhšie...
@lucinka7 sam by som to lepsie nenapisal ale osobne by som zvazil vyber skoly, pretoze mam pocit, ze momentalne sa s psychologiou nie je az taka sranda zamestnat..
@lucinka7 Je pravdou, že anatómiu sa môžeš naučiť aj sama. Ale ide to jednoduchšie pokiaľ človek pochopí isté súvislosti práve z botaniky, zoologie, cytológie atď. Moja kamarátka, ktorá sa hlásila na psychológiu mala profilové predmety biológia a NOS a k nim aj semináre.
Moja posledná otázka sa vzťahovala na to, že obrovské množstvo dievčat chce byť práve psychologičkami. A táto sféra je už preplnená.
@n0win0o rozmýšľam nad UK, Policajnou- a la foréznou alebo Brnom, kam by som šla v podtstate až v poslednom rade.... je to blbé, hlavne kvôli tej biole... :/
@krampus chápem, ale je to tam o nervy, podľa toho čo som počula od mojich známych, čo si to nahádzali pre tento rok... maturovať z predmetu, keď Ti chýba rok semináru je asi tiež trošku blbosť, že ? ... Neviem, prečo chcú byť psychologičkami. A ja nechcem v poslednom štádiu pracovať ako psychologička, ktora sedí na zadku, avšak to je zatiaĺ len v teóriu a npísané v nebi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Inak, netuším čo máte s tou psychológiou.
Moja posledná otázka sa vzťahovala na to, že obrovské množstvo dievčat chce byť práve psychologičkami. A táto sféra je už preplnená.