ja skáčem medzi FB a Birdzom...na FB mám viac známych a riešim tam aj také veci ako škola...a keď sa potrebujem rýchlo s niekým skontaktovať tak viem že tam určite bude...a Birdz beriem úplne inak, sem si chodím čítať blogy mladých ľudí ktorí zväčša riešia to čo ma zaujíma a som tu tak viac-menej anonymná čo sa mi páči ...a ešte musím pochváliť grafiku ktorá sa za pár rokov výborne vypracovala
a čo sa týka Pokecu tak tam už takmer vôbec nechodím, je to podla mna pre ľudí v mojom veku nudné, nič sa tam nedá robiť podľa mna...ale neberiem názor iným ktorým sa tam možno páči
a Google+ som ešte nesúšala ani som moc o ňom nepočula ale myslím si, že pri dnešnom technickom vývoji o chvíľu príde Google-mánia
P.S.-najviac uprednostňujem osobnú komunikáciu pretože som lenivá písať a ja strašne veľa rozprávam (napríklad teraz)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a čo sa týka Pokecu tak tam už takmer vôbec nechodím, je to podla mna pre ľudí v mojom veku nudné, nič sa tam nedá robiť podľa mna...ale neberiem názor iným ktorým sa tam možno páči
a Google+ som ešte nesúšala ani som moc o ňom nepočula ale myslím si, že pri dnešnom technickom vývoji o chvíľu príde Google-mánia
P.S.-najviac uprednostňujem osobnú komunikáciu pretože som lenivá písať a ja strašne veľa rozprávam (napríklad teraz)