Ahojte, som v 9. triede a nastala otazka na aku strednu skolu chcem ist..ja ako pubertak moc vizie o svojej budcnosti nemam jedine co viem chcem odist zo slovenska tym padom som rozmyslal o nejakej bilingualnej (anglictina) skole. Bilingualny gympel ? na
@1 aj mne
Back to your question. Ako si na tom s angličtinou? Lebo na bilingváli musíš už makať, žiadna flakarina.. Teraz som išiel z osmičky na cirkevný bilingvál, som tam len pár dní, ale už teraz môžem povedať, že to je skvelá škola a to len vďaka tomu, že je cirkevná.. Ak máš možnosť ísť na cirkevný bilingvál, choď naň, ani neváhaj, ak tam pôjdeš, časom pochopíš, že som ti veľmi dobre radil ale naozaj sa priprav, že to bude ťažké ak ťa angličtina až tak veľmi nebaví alebo vieš, že sa s ňou veľmi trápiš.. Nechoď tam, neoplatí sa tam ísť hlavne veľa premýšľaj a správne sa rozhodni, držím palce!
Kinroad XT50Qtúto stredu sme šli na Duchovnú obnovu.. hovoril som si.. Ach, bude ti nejaký blud, veď ako inak, ja chodím do kostola kvôli tomu, že musím.. bol som prve "otrávený" myšlienkou, že tam musím ísť, lebo to bolo vrámci triedy.. Ale udialo sa tam niečo, čo som písal už v inej triede.. Jednoducho cítim sa lepšie, otočil som sa o 180 stupňov, tie tri dni ma úplne zmenili a zmenili aj mojich spolužiakov, s ktorými som tam bol.. Preto ti odporúčam, vyskúšaj aspoň na rok nejaké cirkevné gymko alebo bilingvál.. uvidíš už teraz môžem povedať, že mám skvelých spolužiakov, skvelú triednú profesorku, a to sa poznáme ani nie dva týždne je to naozaj len na tebe, ako sa rozhodneš, ale odporúčam ti to, zmení ťa to na lepšieho človeka a kto by predsa nechcel byť dobrý človek?
Ja tiež radím ak to nemáš príliš ďaleko od domu GBAS ( bilingválne gymnázium v Sučanoch) Som tu prváčka a hneď ťa upozorňujem že je to dosť ťažká škola ale takých fajn ľudí asi nikde inde nenájdeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Back to your question. Ako si na tom s angličtinou? Lebo na bilingváli musíš už makať, žiadna flakarina.. Teraz som išiel z osmičky na cirkevný bilingvál, som tam len pár dní, ale už teraz môžem povedať, že to je skvelá škola a to len vďaka tomu, že je cirkevná.. Ak máš možnosť ísť na cirkevný bilingvál, choď naň, ani neváhaj, ak tam pôjdeš, časom pochopíš, že som ti veľmi dobre radil ale naozaj sa priprav, že to bude ťažké ak ťa angličtina až tak veľmi nebaví alebo vieš, že sa s ňou veľmi trápiš.. Nechoď tam, neoplatí sa tam ísť hlavne veľa premýšľaj a správne sa rozhodni, držím palce!