Ahojky. Potrebujem poradiť...
V septembri ide do 9-tky na základnej, učím sa na samé jednotky, škola mi problémy nerobí. Mojím veľkým snom je vyštudovať medicínu, ale neviem si vybrať strednú školu. Na GYMO ísť NECHCEM!!! Rozmýšľala som nad farmáciou, moj
Choď na gymnázium darmo...čo nie je gymnázium, výšky berú všetko ako odborné školy...môžeš sa na zdravotke učiť na čisté jednotky a aj tak na výšku vezmú gymnazistu, ktorý sa učil povedzme na dvojky vlastná skúsenosť
Na polrok v 9. ročníku som aj ja ešte bola v tom, že na gympel za žiadnych okolností nejdem... a div sa svete prihlášky som poslala na dve gymnáziá Na medicínu máš najlepšiu prípravu z gymnázia, tam nie je o čom.. a to že nemáš nič v rukách.. to je síce pravda, ale gymnazistov uprednostňujú na všetky vysoké školy.
hh tiež som mala rovnaký problém ohľadom toho gympľa všetci učitelia choď tam a blá blá ... ibaže doma som zasa zažívala to že presne ako píšeš z gympľa mať nič nebudeš :/ .... podľa mňa ak niečo chceš tak to môžeš dosiahnuť nech ideš kdekoľvek ak pôjdeš z FL tak musela by si veľa učiť na prijímačky a potom aj nasledujúce roky a tak ale keď príde na medine prax tak zas budeš mať výhodu ty a gympláci nebudú vedieť čo robiť .... ikeď z FL sa na medinu ide ťažšie :/ keďže to sú rastlinky ... ja som nakoniec šla na zdravotníckeho laboranta ... ak sa mi nepodarí ísť na medinu tak jednoducho budem v tom pokračovať čo ma tiež celkom baví ( teda snáď bude )
@kikka255 Tiež si myslím, že keď sa chce, všetko sa dá dosiahnuť. Okrem toho, keby ma na medinu nezobrali z FL, môžem sa ten rok nejako pretĺcť po lekárňach a skúsiť znovu, z gyma by som túto možnosť bohužiaľ nemala . A navyše, mám osobné dôvody, prečo neísť na gymko v TKA... asi farmácia bude lepšia voľba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
neviem no, na farmácii ťa čakajú príjmačky z chémie, na zdravotnej z biológie.
(btw pekná fotka
(thx
Lenže keď ma nezoberú z gyma, nemám nič v rukách...