Ahoj prosím poradte my :/ Učitelia sa ma stále pýtajú na akú strednú chcem ísť atd...Čoskoro už budem musieť dať prihlášku a stredná vybratá nieje ... Určite nechcem ísť na Gymnázium lebo vysoká nieje istá Tak buť to bude OA,HA,Technická-ingormatika a
Určite Technická-informatika a počítače. OA a HA sú, s prepáčením, dosť na hovno. Aspoň teda tie, o ktorých viem ja, ako to tam funguje. A väčšina študentov, ktorí tieto školy dochodili, je nezamestnaná a bez vysokej.
@rockingirl88 Dakujem veľmi si my pomohla Vedela by si poradiť aj kde by som sa mohla s takým odborom (informatikou) dostať? (zamestnať)? Tiež nad ňou uvažujem
z informatikou máš toho kopec čo môžeš robiť programovať aplikácie, webstránky, robiť správcu počítačovej siete, je toho veľa a záleží samozrejme od toho ktorá oblasť informatiky ťa zaujme resp. ti dobre pôjde. ale samozrejme musíš mať k tomu vzťah keď to máš robiť bez odporu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov