Čaute ľudkovia Chcel by som takú menšiu radu... Chcem si kúpiť tablet a neviem sa rozhodnúť aký náklonnosť mám k nexusu 16GB ale nahliadnem aj na váš názor
apple robieva teraz vypredaj minulych modelov Ipad mini..za dobre ceny. s iOS nemam ziadne problemy..pri Androide mi vsetko mrzlo a sekalo.. ale je to len moj nazor zo skusenosti..
@77hanes77 vieš čo? rozmýšľal som nad tým, či si radšej kúpim lacnejší notebook alebo drahší tablet. Chcem začať s navrhovaním domov a s architektúrou a našiel som nato dobré appky a tak, lebo to chcem ísť študovať. A ďalší dôvod je asi to, že mi strašne mrzne mobil, a chcel som si kúpiť nejaký väčší ale tieto mobily sú o dosť drahšie ako tablety no a na zabitie času
a ostatným, vďaka, budem to brať do úvahy, ešte sa rozhodnem
@77hanes77 veď to aj ja, keby boli peniaze
len notebook som si chcel kúpiť taký lepší, lebo jeden už doma mám a ešte funguje... no tak prečo si nekúpiť tablet a tie appky väčšinou niesú pre notebook dostupné, resp. sa mi lepšie kreslí na mobile/tablete, ako myškou na notebooku
na tablete aplikaciu na dom? v androide neviem o nijakej jedine kresliace co stoja za hovno, navrhy v nejakom archytekte 3d to beriem ale to nieje na androide. na tablete sa len spusta prezentacia uz hotoveho projektu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ostatným, vďaka, budem to brať do úvahy, ešte sa rozhodnem
len notebook som si chcel kúpiť taký lepší, lebo jeden už doma mám a ešte funguje... no tak prečo si nekúpiť tablet a tie appky väčšinou niesú pre notebook dostupné, resp. sa mi lepšie kreslí na mobile/tablete, ako myškou na notebooku
tak si radsej kúp tablet alebo si naštri a kúp poriadni notebook
ja ti odpoucam tablet ale rozhodnutie je na tebe