Čaute, kupujem nový telefón a rozhodujem sa medzi Sony Xperia XA a Huawei P9 Lite. Obe stoja 280e, aj HW su takmer identické ale neviem sa rozhodnúť pre ktorý. Nejaké postrehy ? Poprípade nejaký iný tip ?
ja mam huawei p8 lite ako s mobilom som spokojny ale vadi mi tam android
vymenil som to za nokiu 1020 a doteraz to lutujem ale bohuzial WP nepodporuju mnohe aplikacia co som chcel...
ale ak by som si kupoval mobil znova isiel by som si kupit znova lumiu 1020 alebo daco podbne ale nechcem android
Jednoznačne ten Sony Xperia XA. Ja mám Huawei P9 Lite a strašne ľutujem, že som si ho kúpil Má obyčajný priemerný foťák, slabší výkon, slabú grafiku, slabú výdrž batérie a dosť mi ňom sekajú aplikácie.
Kamarat huawei p9 lite a mal som moznost ho par hodin poskusat. A poviem ti ze nema chybu ten mobil je za tu cenu luxusny, dizajnovo krasny, a celkovo super.
Na druhu stranu od Sony som vzdy dostal viac ako som ocakaval. Ale tuto xperiu som neskusal takze neviem ti moc poradit
Ale tak ci tak urobis dobre
ja som mala 2x sony xperiu (L neskôr Aqua) , L ma sklamala veľmi, Aqua bola celkom v pohode až na baterku... huawei mám teraz prvý krát, konkrétne honor 7, a lepší mobil som ešte nevlastnila čiže ja by som sa priklonila k tomu huawei, a čo pozerám tak na hejku ho vieš mať o 10 € lacnejší s týmto » www.zlavovy-kod.sk/hej-sk/... ak by ti to pomohlo
Ja mam huawei s hej.sk a som s nim spokojna. Podla mna je to najlepsia znacka. Urcite by si mal skor investovat do huaweiu. Pouzila som nan aj trieto zlavy mozno aj tebe pomozu kuponyzdarma.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
vymenil som to za nokiu 1020 a doteraz to lutujem ale bohuzial WP nepodporuju mnohe aplikacia co som chcel...
ale ak by som si kupoval mobil znova isiel by som si kupit znova lumiu 1020 alebo daco podbne ale nechcem android
Na druhu stranu od Sony som vzdy dostal viac ako som ocakaval. Ale tuto xperiu som neskusal takze neviem ti moc poradit
Ale tak ci tak urobis dobre