Zdravím, viem že tu bolo už tém ohľadom škôl dosť no i ja mám malý problém. Som tretiak na gymnáziu a momentálne si vyberám predmety do maturitného ročníka. Kedže by som rád šiel študovať informatiku na Unize volím si matiku a informatiku avšak potrebujem ešte jeden predmet. Rozmýšlam nad fyzikou ktorá s informatikou dosť súvisí a asi by sa mi aj zišla avšak nepatrí k mojim oblubeným predmetom a ked som pozeral predmety na výške v tom odbore, fyzika ako samostatný predmet nikde nebola tak neviem.. a na druhej strane je konverázacia v nemčine kde by som si aspoň zdokonalil jazyk kedže zatiaľ je moja nemčina biedna a jazyk si myslim že sa vždy zíde.. Rozmyšlam nad tým už dosť dlho a stále sa neviem rozhodnúť. Čo by ste mi poradili/ čo by ste si vybrali vy na mojom mieste? Vďaka moc
Myslim ze informatici maju fyziku ale na kazdej skole je to inak Fyzika byva na gympli inak na celkom dobrej urovni, teraz uz je to len na tvojom rozhodnuti co z toho by si neskor viac vyuzil. Ja som nemcinu neznasal preto som si na strednej dal anglinu, my sme mali len jeden povinny. Takze dal by som si nemcinu na tvojom mieste
Ako sa poznám vybral by som si nemčinu ale v prvom ročníku budeš určite musieť prejsť fyzikou takže ak je aspoň trochu schopný učiteľ vyber si tú. Nemčina je síce viac do života ale to ti na VŠ až tak nepomôže.
Ja som toho nazoru, ze jazyk sa da doucit kedykolvek. Bud odplavas do zahranicia, alebo proste zacnes po veceroch pozeravat serialy v nemcine. Za to fyzika je podla mna jedna z tych veci, ktore najlepsie naucis, ak ti to niekto vyklada, ak sa priamo pocas toho mozes pytat co by bolo keby hento a tamto a tak si okontrolovat, ci tomu poriadne rozumies.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
PS : Cením výber UNIZA !!!!