keď sa chceš flákať choď na truni, keď chceš veci z praxe choď na ucm.
Poznám kopec ľudí z oboch škôl, ani jedna nie je dokonalá, no v konečnom dôsledku záleží ako štúdium vezmeš ty sama
@bloodypunk my sa musíme tuším v každej takejto diskusii stretnúť fakt sa mi s tebou nechce naťahovať, ale proste rozprávala som sa s nejedným študentom truni a ich (ne)vedomosti boli chvíľami až bolestné
Nič to, ja len tiež píšem názor a vlastnú skúsenosť, nenaťahujem sa tu s nikým. Ty píšeš všeobecne, ja konkrétne. A na našom odbore sa neflákame, ako je to na iných, to neviem posúdiť
Si robíte tu srandu nie? Psychológia nikde na Slovensku nie je taká ťažká, neprejde fakt len flákač a to hovorím ako absolvent Univerzity Komenského ale keď na iných katedrách zoštátnicujú aj takí čo potom u nás na prijímačkách dajú len 50 bodov, pričom je 100 otázok za každú sú dva body, čiže správne zodpovedal 25 otázok, čo štatisticky môže štvrtinu natipovať aj niekto kto psychológiu ani nevidel tak sa už nedivím ničomu že niektorým sú niektoré veci ťažké.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Poznám kopec ľudí z oboch škôl, ani jedna nie je dokonalá, no v konečnom dôsledku záleží ako štúdium vezmeš ty sama
Nič to, ja len tiež píšem názor a vlastnú skúsenosť, nenaťahujem sa tu s nikým. Ty píšeš všeobecne, ja konkrétne. A na našom odbore sa neflákame, ako je to na iných, to neviem posúdiť