Som ďalšia bezradná stredoškoláčka ktorá si musí vyberať predmety do maturitných ročníkov a furt nevie čo chce. Viem, že nemôžete vybrať za mňa ale ak máte nejaké tipy alebo čosi, bola by som vám veľmi vďačná. Čiže baví ma bio, chem ale neviem si zrovna p
ja som na to rovnako D dala som si biolu, a obcinu ale to je tieš kokotina, pokial necche ist robit do nemocnice kasli na to daj si najhlahsiu kombinaciu geoska a obcina a mas
@mkk ako ono ja by som to tak spravila možo lenže na mojej škole v podstate vypadáva práve tá geo a občianka z možností lebo fakt tam nič nerobíme a nevieme, dosť zle nás to učia a ak by som chcela tak sa to musím celé učiť sama doma veď napr. z obn mám asi 5 pracovných listov za celý rok a nenaučila som sa fakt nič nové, všetko som už preberala na iných predmetoch môj frajer čo ide maturovať z toho keď vidím koľko má papierov a čo všetko sa učí, to by som sa sama doma za rok nenaučila ani za nič
@lostinthedark a možno aj @michelleee a aké takéto zaujímavé odbory ešte pozáte? Lebo mňa baví ľudské telo a tak všetko, šport a síce by ma práca v labáku možno bavila ale neviem si tak predstaviť svoj život Neviete o niečom?
a viem že nejde o to z čoho budem maturovať až tak ale musím sa aj tak to na prijímačky učiť a radšej mi to bude vrámci strednej normálne akoby som sa to sama šprtala popri inom
ja mam 20 a neviem co chcem ... ale mala som to podobne ibaze som bola ovplyvnena par ludmi a to nenehaj dopustit nikym sa nedaj ovplyvnit a uz vobec nie rodinou .. a ked nevies co chces tak nwm ..ja som skoncila pri jazykoch a som spokojna aj ked uz si vobec nie som ista co budem v buducnosti robit ..hlavna vec je ze ma to bavi a ze mam moznost cestovat po svete tak asi tak
Velmi vela zavisi od sposobu ucenia. To ze Ti teraz nejde fyzika, neznamena, ze to tak bude aj v buducnosti.. Mozno.. skor ako vyberat si predmety by som Ti poradil sa sustredit na to, k akej praci mas blizko..
To, ze mas gymnazium, to je OK. A VS, radsej ziadnu akokeby si mala ist na taku, z ktorej sa zivotopisy ihned hadzu do kosa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Aha,okej,ďakujem za vysvetlenie
a viem že nejde o to z čoho budem maturovať až tak ale musím sa aj tak to na prijímačky učiť a radšej mi to bude vrámci strednej normálne akoby som sa to sama šprtala popri inom
To, ze mas gymnazium, to je OK. A VS, radsej ziadnu akokeby si mala ist na taku, z ktorej sa zivotopisy ihned hadzu do kosa..