Výber vysokej školy - Masarykova univerzita, Fakulta sociálnich studií,
Snažím sa k tomuto problému, pristupovať racionálne, chcem školu, ktorú zvládnem (nejdú mi technické vedy, matematika) a po ktorej nájdem uplatnenie a nebudem živoriť, lenže čím viac nad tým premýšľam, tým viac som zúfalý a nerozhodný. Poraďte mi prosím V
No ja vam poviem moju skusenost s ceskom, som v prahe, intrak ma vide 100 eur mesacne a dokopy mesacne stojim rodicov urcite od 300 eur do 400 eur. To sa zda. Keby stiham, rada by som mala pracu, ale proste neda sa to. Mozno na rok
ja tam študujem a vychádza to cca 200 eur/mesačne.. s tým že najlacnejší intrák (4 ľudia na izbe) je za 1560 kč, dostáva sa aj ubytovacie štipko čo je 3000 kč.. čiže to ti tie dva mesiace v poho preplatí.. no FSS nie je taky zabijak aby si to nezvladol.. ale zas záleží od odboru.. inak Brno doporučujem, je to tam super.. ľudia (mrte slovákov tam je), škola atd.. viem to porovnať bo som študovala aj na Slovensku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja som tiez zo 4 na izby a platim za intrak 2500 ceskych
Ako vidim, do prahy urcite nechod
v Brne sa dá nájsť v pohode brigáda. Bývanie zoženiš okolo 2000kč, ak budeš s niekým na izbe a ubytovacie štipendium je tiež výhodou.
Určite Ti odporúčam ísť na Masarykovu u.
Lil