Čaute, v utorok si idem dať odstrániť materské znamienka... Neviete, ako to bude s absenciou v škole?? Že koľko nebudem cvičiť, koľko budem doma a nedajbože, koľko budem v nemocici?? Nemá s tým niekto skúsenosti?? Lebo nerád by som hneď takto v prváku vym
Vďaka aj keď s tou telesnou si ma moc nepotešil.. Som čakal tak 2-3 týždne bez cvičenia (Keby ste mali môjho telocvikára pochopíte) Dúfam, že tie stehy budem mať aspoň mesiac..
mne vyberali z krku, bola som tak dokopy 20 minút, cvičiť môžem v pohode a vyberanie stehov trvalo tak 3 minúty, takže nič nevzmeškáš... a stehy budeš mať max týždeň..mne znamienko vyberali utorok a pondelok som išla na stehy von..
mne to sestrička prelepila takým špeciálnym leukoplastom, pod ktorý sa nič nedostane ani voda, ani infekcia a po týždni keď mi vyberali stehy mi to dala dole a v pohodke môžem fungovať bez toho..
Okej, vďaka, ja som sa len bál tej nemocnice, pretože predstava, že by som musel byť v tých polorozpadnutých lôžkach vo FNsP v ZA alebo v Čadci ma vystrašila.. Ale som rád, že budem môcť normálne fungovať, hrať s chalanmi futbal, ísť s frajerkou do kina atď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a akoze, nad tym som sa ani nezamyslela, ale ked to mam len na tvari tak snad nebude vadit ked budem behat a hrat ping pong nie?
VĎAKA..
Feklus: Bola to moja prvá skúsenosť zo skalpelom, tak sa nečuduj.. .