Pomôžte mi niekto, prosím. Keď som si zvolila výberový predmet z iného odboru, ale tej istej fakulty, KAM si to mám ísť dať "odobriť"? Volala som sa na študijné, tam ma hneď odkázali inam, na študijnú poradkyňu, lenže ani za svet neviem na ňu nájsť kontak
U nás to nikto nijak veľmi neriešil. Proste prišli sme na prvú prednášku a tam sa dohodli priamo s prednášajúcim, ktorý bol ešte aj rád, že je záujem aj z iného odboru.
@bluepanter A z povinne voliteľných nemusím absolvovať všetky, že? Môžem si vybrať aké chcem, len aby mi na konci tretieho ročníka sedeli kredity, áno?
No ja vôbec neviem, co mam robiť. Moja katedra mi tu odporúča (inak povedané núti) predmety z PV a výberových, čo ja nechcem a neviem, ako to vyriešiť.
Iný odbor, tá istá fakulta? U nás sme to robili tak, že:
1. išli sme na prvú hodinu daného predmetu, spýtali sme sa vyučujúceho, či je to v poriadku, či má pre nás miesto. niekedy možno ani to.
2. zapísali sme si ho do AISu a indexu
3. zapísali sme si ho na študijnom počas zápisu
....čiže sme vlastne neurobili nič zvláštne. takto som si naposledy v druhom ročníku magisterského štúdia zapísala predmet prvého ročníku bakalárskeho štúdia iného odboru. ak sa jednalo o predmet inej fakulty, to už prišla na rad aj spomínaná zmluva o štúdiu.
čo sa týka PV a V, kde je problém? že sa ti nepáči ponuka? v tom prípade je voľba predmetov z iných odborov jedna z možností, ako doplniť kredity za V predmety, ale asi budeš musieť aj tak pretrpieť niečo, čo nechceš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Papier vypíšeš a dúfaš, že ti ho druhá fakulta prijme. Potom ho donesieš späť na svoju.
1. išli sme na prvú hodinu daného predmetu, spýtali sme sa vyučujúceho, či je to v poriadku, či má pre nás miesto. niekedy možno ani to.
2. zapísali sme si ho do AISu a indexu
3. zapísali sme si ho na študijnom počas zápisu
....čiže sme vlastne neurobili nič zvláštne. takto som si naposledy v druhom ročníku magisterského štúdia zapísala predmet prvého ročníku bakalárskeho štúdia iného odboru. ak sa jednalo o predmet inej fakulty, to už prišla na rad aj spomínaná zmluva o štúdiu.
čo sa týka PV a V, kde je problém? že sa ti nepáči ponuka? v tom prípade je voľba predmetov z iných odborov jedna z možností, ako doplniť kredity za V predmety, ale asi budeš musieť aj tak pretrpieť niečo, čo nechceš.