vybrali mi krčné mandle...ani by nebolo tak zlé to,že sa nemôžem poriadne napiť ani najesť,ale to,že ma stále dráždi na kašel....neviem či je to zlé,ale bojím sa,že keď si poriadne odkašlem,tak začnem krvácať....čo mám robiť?
@millie ... zmrzlinu mi zakázali a ku doktorke ísť zasa nechcem,len včera ma pustili domov,ak by si ma tam zas nechali (čo určite,lebo som od pondelka schudla 6 kíl) tak by ma porazilo asi...
@hluzar hej,ja mám rohlík..ale ani voda do mňa nejde zúfalstvo..
@spisino .... všetky negatíva mám....+ mi aj často zalahne v uchu novalgin je na predpis,ten ešte nemám bo potvory mi ho nedali....ale brácho šiel kúpiť paralen,tak uvidíme...
@spisino noo ja neviem,som ich mala velké,mi tam vadili,a kardiologička mi povedala,že musia ísť von,že by som mohla mať potom dajaké problémy z toho ešte väčšie so srdcom či čo....
@millie....zmrzlina je zakázaná,lebo z nej sú infekcie potom..a okrem toho nič studené zjesť neviem lad z vonku,to hej...a ver tomu,že ja som bola rada keď ma včera pustili domov....
@godeye to si ma zaskočila po tom čo som si práve prečítala...ja mám stále problémy s mandlami, a aj keď nie sú zapálené tak ich mám veľké, a mám aj srdcové problémy, ale nikdy mi ani všeobecný lekár ani kardiológ vybratie neodporučil...
tá zmrzlina je naozaj len fáma z čias socializmu mne keď vyberali mandle, tak som dokola pila čaj a jedla detskú výživu a jogurty...neboj bolesť zachvíľu prejde a trošku odkašlať si určite môžeš....
myslim si že skor alergikom vyberaju mandle a často chorym....lebo alergia može aj zabiť...to nievim asi si nebola často chorá ak raz tak doktori chytro chytro vybrať
hm,nebola som často chorá...ja fakt neviem prečo mi ich chceli vybrať....a inak,ani výživy nie sú dobré,lebo sú kyslé a to by sa nemalo..no a na západe dajú človeku také fajné prášky,po ktorých úplne znecitlivie hrdlo a človek sa vie aj napiť aj najesť poriadne...lenže na východe také ešte nepoznajú a keďže sú na predpis,musím si počkať do pondelka a hej,odkašlať už viem že môžem vraj aj sex môžem
mne tiez vybrali mandle, som si kupil take fajne tabletky - cukriky a ked som ich cmulal tam mi to znehybnilo cele usta a bolo to faj aspon ma nebolelo hrdlo tolko
tie cukriky sa volaju hexoral, mam doma este dva , keby nieco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Pozitíva: koniec angín a iných krčných zápalov
Pomáha: algifen, novalgin a kloktanie repíka zmiešaného 50:50 s kamilkami.
@hluzar hej,ja mám rohlík..ale ani voda do mňa nejde zúfalstvo..
@spisino .... všetky negatíva mám....+ mi aj často zalahne v uchu novalgin je na predpis,ten ešte nemám bo potvory mi ho nedali....ale brácho šiel kúpiť paralen,tak uvidíme...
» www.orl-lfuk.sk/chronicky_zapal...
Hlavne tu zmrzlinu nejedz to su pičoviny s čias zssr
Ale na tvojom mieste sa určite hlásim u doktora, v nemocnici nie je až tak zle a potom môžeš riešiť vážnejšie zdravotné problémy.
@millie....zmrzlina je zakázaná,lebo z nej sú infekcie potom..a okrem toho nič studené zjesť neviem lad z vonku,to hej...a ver tomu,že ja som bola rada keď ma včera pustili domov....
tie cukriky sa volaju hexoral, mam doma este dva , keby nieco