@ufon
ee, Tothova no.....
ale pravdepdoobne mam diskalkuliu...potrebujem papier od psychologicky a potom ma budu inak znamkovat....
lebo toto neni možne ja som sa na tej matike uplne zodrala tento polrok a nic mi to nepomohlo...
@sheena205 no pri Tothovej by som ho asi aj ja potrebovala...papier mam ešte z roku 2003 ale vieš,my mame tu novu,takže jej stačil aj ten...hlavne nečakaj a chod si ho vybavit....
uhm...fyzika..upe nudny a nezazivny predmet:/:.a uci nas esce profka co jej tiahne na 50,..stara dievka..bez chlapa,bez deti..po menopauze..nemam slow..aspon ze zo zvysku mi vychadzaju 1,2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ee, Tothova no.....
ale pravdepdoobne mam diskalkuliu...potrebujem papier od psychologicky a potom ma budu inak znamkovat....
lebo toto neni možne ja som sa na tej matike uplne zodrala tento polrok a nic mi to nepomohlo...
ja budem mat par dvojek z jazykov a este mozo sa pritrafi z nejakeho ineho predmetu z troch som medzi 1-2
A k téme sa už vyjadriť nemôžem, ja mávam už len skúšky...
btw ja mam papier od psychologicky na matiku a neuznali mi to ,ale uz sa mi zacina viac darit