Viem, ale chcela by som sa naučiť taký, čo ide z vrchu hlavy, priberaný či ako sa volá. Vyzerá ako vianočka A najlepšie by bolo, keby som si mohla dať dole hlavu, zapliesť a dať hlavu späť
@matusha to by som chcela vedieť aj ja... ale to, čo sa mi vždy vydarí nie je hodné ani toho, aby som v tom šla smeti vysypať
(a inak volá sa francúzsky)
A viac k téme: samozrejme, i drdol... ale na spravenie akej takej cestičky je dobré mať pri sebe zrkadlo, ako aj na kontrolu výsledku... inak bežne na prednáškach prepletám vrkoče
(To mi pripomenulo, ako mi dnes spolužiačky civeli na rybí vrkoč s tým, či som si to zapletala sama... zapletala, predošlú hodinu
keď som mala kratšie vlasy ako dnes tak som si ho zapliesť nevedela ale dnes si kvoli baletným tréningom zapletám vlasy každý deň a potom ich skrútim do drdola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(a inak volá sa francúzsky)
A viac k téme: samozrejme, i drdol... ale na spravenie akej takej cestičky je dobré mať pri sebe zrkadlo, ako aj na kontrolu výsledku... inak bežne na prednáškach prepletám vrkoče
(To mi pripomenulo, ako mi dnes spolužiačky civeli na rybí vrkoč s tým, či som si to zapletala sama... zapletala, predošlú hodinu
bez zrkadla mám problém........ale viem normálny, priberaný, tuším aj zo štyroch prameňov som vedela
ale inak som nemotorná.......