ja som na tom bol neska a je to asi najlepsy film jaky som videl ale ten zazitek doma nebudez mat taky jak v kine ten film je 3d ale nie ztimy sitnymi zeleno modrimy okuliarmy uplne z najnovsou technologiou je to uplne super odporucam
@Blackknight to si mozno spravil chybu dnes som na tom bol kupil somi listky hodinu pred predstavenim a poho som sedel..... ako rezervacie neboli ale nikto si nelamal hlavu s tym si to kupit skor ta fronta sa tiahla az po eskalator 15 minut pred pustenim
No 3D to velmi nebolo..... alebo mam nieco s ocami.... jedno z toho
Efekty boli ale skvele... dej skvely clovek by ani nepovedal ze to trva 160 minut proste kto sa vie uvolnit a vypnut tomu ten film da super zabavu...
A mala rada: Nebojte sa na to vziat frajerov a frajerky ten film je aj dost velky dojak
nevidela som to, ale to uz aky dobry film musi byt ked na csfd.cz to ma hodnotenie az 94%..len to hra v kinach a uz sa to umiestnilo na 6 mieste najlepsich filmov » www.csfd.cz/film/228329-ava... chcem vidieeet
chcem ist na to do kina, myslim, ze je to aj 3D... ked som bola na New Moon, videla som trailer.. krasne to bolo, zaujimave a v telke na dajakom ceskom programe to bolo blizsie rozoberane.. uzasne
@hluzar bolo to tým že film bol celkovo "plochý" proste málo reliéfny. Slabo boli vystúpené postavy. a celkovo nebol o tom 3D ale skor o deji a efektoch
@Depropex ved ano .. akoze film ma u mna 12 * z 10 ale bud to nemuselo byt vobec 3D alebo to malo byt poriadne ... zatial som bol len na dvoch 3d filmoch (oh jak vela ) ale Final destination 4 bolo v tomto podstatne lepsie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Takze, som si povedal ze dlabacka na to a drzo si to stiahnem
Inak trailer vyzera coolovo. Ta modra zenska je cela spravena pocitacom a pritom pekne vidiet ako vyjadruje emocie. Kvalitka !
No 3D to velmi nebolo..... alebo mam nieco s ocami.... jedno z toho
Efekty boli ale skvele... dej skvely clovek by ani nepovedal ze to trva 160 minut proste kto sa vie uvolnit a vypnut tomu ten film da super zabavu...
A mala rada: Nebojte sa na to vziat frajerov a frajerky ten film je aj dost velky dojak
... krista ...
K filmu... Ešte nie ale teším sa ako blbá odkedy som prvýkrát videla trailer...