Ahojte, mám taký problém, kúpila som si pred štyrmi dňami Samsung Galaxy Mini s4 a vždy ma každé deň ma vyhodí zo siete (znova sa zapojí do siete, keď ho reštartujem). Samozrejme, že to pôjdem reklamovať, ale prv sa chcem spýtať, či to nemôže byť spôsoben
keď na to klikneš, tak sa ti nič nestane, ani nezobrazí, len sa ti v mobile prestaví nastavenie, že keď ideš napríklad do inej siete, alebo tak (väčšinou to býva keď ideš mimo slovensko, alebo nemáš signál) tak sa ti potom znova sám pripojí, a nemusíš to robiť manuálne, vo "Vybrať siete"..
no na andoridoch to nevidíš, či si to mala alebo nie, lebo keď si prestavíš sieť manuálne, teda v "Vybrať siete" tak sa ti to automatické nastavanie samo vypne, a musíš ho potom zapnúť.. robievam to často, lebo cestujem do školy do rakúska, takže si prehadzujem siet každý deň, a nebaví ma to vkuse robiť :/
@fraintt No, len ja nechodim cez hranice, stale som na sk , tak nechapem preco mi to robi a tiez mi to lezie na city uz uvidim ci sa to bude opakovat, hadam nie. Len proste nechapem, preco ked ma to vyhodi zo siete, tak ma to nepripoji potom i naspat samo o sebe. Hovoris, ze ak ma to vyhodi, stale sa budem musiet manualne pripojit?
Ja mám Orange, Sony Xperiu a vyhadzuje ma zo siete pravidelne každý deň, niekedy sa to obnoví samé inokedy ho musím reštartovať, bola som ho reklamovať a vrátili mi ho s tým, ževraj sa závada počas opravy neprejavila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
keď na to klikneš, tak sa ti nič nestane, ani nezobrazí, len sa ti v mobile prestaví nastavenie, že keď ideš napríklad do inej siete, alebo tak (väčšinou to býva keď ideš mimo slovensko, alebo nemáš signál) tak sa ti potom znova sám pripojí, a nemusíš to robiť manuálne, vo "Vybrať siete"..