Už niekoľko krát som tu dal moj návrh na nejaký mobil ale stále sa niekto našiel, čo mi vyčítal, že nevyužijem všetky funkcie telefónu ... tak by som rád vedel či existuje niečo také, kde by som si vyhladal mobil podla mojich požiadaviek ... Alebo aký by
@weeman určite je viac vecí ktore som tam nenapísal ale myslíš že mňa hneď všetko napadne ??? ..... chcem aby bol foťák čo najkvalitnejší ... HD2 ma 5 mpx ... páči sa mi veľký displej ... HD2 má veľký displej ... chcem aby to malo wifi ... atd atd ale neviem otom , ze by som kupoval alebo pisal ze chcem kupit HD2 !!! tak netrep !!! ...
@patofbc čo sa rozčuluješ? Tak počkaj kým ťa napadne a potom to tam napíš. Ďalšia základná vec na HD2 - no samozrejme foťák
Vôbec nechápem načo to tu furt pretriasaš, veď keď ho chceš tak si ho kúp nie? Keby som si kupoval auto za 50 tis. euro tak okolo toho nerobím taký čurbes ako ty s jedným telefónom
@weeman vadí ti to ? tak to nečitaj ja ti to nekážem ... neviem sa rozhodnúť tak hádam načo je birdz ? keby sa ti nikto nič nepýtal ... keby nikto nič nechcel vedieť ... keby nikto nepotreboval radu ... čo by bolo potom na birdze ?
ja len nechapem naco na tom chces mat co najviac Mpix fotak....lebo fotky najlepsie spravyz z normalnym digitalom, a nie z mobilom. a to nehovorim otom, ze mpix na mobiloch, niesu vsetko.
swen, lebo ked bude opity s kamaratmi robit hovadiny, a bude to chciet zdokumentovat, nebude hladat digital, nebodaj zrkladlovku, ked mobil je aj tak vzdy po ruke...
+Fotoaparát 5MPX s bleskom, minimalizácia JAVA aplikácií, nejakých 70MB vnútornej pamäte, widgety(ktoré Ti zožerú batériu v priebehu jedného- dvoch dní, takže preto používam len "ukazovateľ dňa"), mne batéria na ňom často vydrží i týždeň. Predtým som mala Samsung U600, tak vidím ten rozdiel
A cena? Snáď najdôležitejšie kritérium... Nokia 5530; HTC Touch2, Snap; Samsung S7550, 5560; mivvy zero; Asus P552w... toto všetko je dotykové a nové do 250 eur... najlacnejšie vychádza Samsung...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Na toto si chcel HD2? Chlapče ty si strašný vtipálek...
Vôbec nechápem načo to tu furt pretriasaš, veď keď ho chceš tak si ho kúp nie? Keby som si kupoval auto za 50 tis. euro tak okolo toho nerobím taký čurbes ako ty s jedným telefónom
tie nokie majú všetko .. a ak ti nerobí problém dotykový displej tak neni problém
Ak ti na cene nezalezi, neviem co riesis.. vyber si, co sa ti paci. Aky OS? Uzavrety, symbiam, OS X, WM, Android? A vyberaj telefon podla toho..
treba sa pozerat dopredu a nie stat a sparat sa v nose
go mobile with android