istý čas som si písal s jednou ženou, trochu taká mierne negativistka a často sa sťažovala ale aj napriek tomu sme si celkom mali o čom písať a videl som z jej strany záujem o komunikáciu a občas ma proste očividne balila..tak som si povedal že tomu dám šancu a zavolal som ju von no a potom prišla odpoveď..
vraj že by to nebol dobrý nápad pretože jej prídem príliš depresívny a že sa nemám hnevať ale ona si chce len písať .. písala mi potom ešte tak dva tri dni a bol koniec.. to bolo asi najvtipnejsie odmietnutie aké som dostal
"od pondelka mám školu a mám posledný víkend voľný tak si chcem oddýchnuť" to (a vždy niečo obdobné) mi povedala "kamoška" ktorú som nevidela niekoľko rokov lebo si nikdy nenašla ani pol hodinu čas keď sme ju volali von ďalšie 3 baby ktoré sme museli prísť každá z iného mesta a cez skúškové ...s tým že sme to dohadovali tak 3 týždne aby sme sa dohodli na termín ktorý aj JEJ konečne vyhovuje
podla mna to nebola vyhovorka,ale realny dovod, len to bolo proste divne a dost som to nepochopila
napisala mi,ze nemoze nechat svojho frajera doma sameho s mamou, ktora prisla na navstevu,lebo zistila,ze jej on na druhy den nejde pomoct so strechou, lebo bude oslavovat s jej rodinou.. like..WTF?
chcela som sa len na hodku stretnut
urcite su aj ine usmevne,ale momentalne mi nic nenapada
Spomínam si, že som sa opýtal, či nejdeme na jedno pivo a ona "nemôžem, lebo zajtra máme oslavu."
Alebo kamarát, ktorý je majstrom úplne trápnych výhovoriek ktoré hovorí, len aby sa nemusel ísť socializovať... Napr. "Tento víkend vôbec nemôžem, pretože sa jazdí F1" alebo "nie, lebo ma bolia oči".
"nechce sa mi" s inými obmenami ako je moc teplo, zima, pracem dom, idem do obchodu, to sa mi stávalo u jednej kamošky v čase, kedy sa jej nedarilo s robotou, chlapmi, neverila si a pod., bola vyše roka nezamestnaná a málokde chodila, keď prišla korona, tak sa vlastne u nej v životnom štýle nič nezmenilo, mala som u nej podozrenie na depresiu, nakoľko na FB dala sem tam citáty o zmysle života, kks normálne som mala nervy, keď som raz šla okolo a polícia stála pred jej domom, ale to boli našťastie u jej susedov, no ja som hrozne paranoidná, ale potom, čo sa obesila spolužiačka zo ZŠ, s ktorou bola škole vždy najväčšia sranda ešte viac platí "dôveruj, ale preveruj"....ale keďže sme sa minule stretli už konečne a stretko nebolo preložené, tak som vedela, že niečo sa v jej živote asi zmenilo/pohlo a mala som pravdu
Pred časom som dostala nápad, že zavolám kamošku, nech si ide so mnou večer zabehať, aspoň raz skúsiť. Jej odpoveď znela: „Prepáč, ale ja nechcem mať svalnaté nohy.”.
mna raz skoro porazilo z jednej osoby, ktora si so mnou dohodla stretko a nedošla... a jej vyhovorka, ked konecne dvihla, bola, ze jej prislo tak zle, ze mi o tom nemohla dat vediet.... stretla som ju o 10 min vyrehotanu v pepcu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
vraj že by to nebol dobrý nápad pretože jej prídem príliš depresívny a že sa nemám hnevať ale ona si chce len písať .. písala mi potom ešte tak dva tri dni a bol koniec.. to bolo asi najvtipnejsie odmietnutie aké som dostal
napisala mi,ze nemoze nechat svojho frajera doma sameho s mamou, ktora prisla na navstevu,lebo zistila,ze jej on na druhy den nejde pomoct so strechou, lebo bude oslavovat s jej rodinou.. like..WTF?
chcela som sa len na hodku stretnut
urcite su aj ine usmevne,ale momentalne mi nic nenapada
Alebo kamarát, ktorý je majstrom úplne trápnych výhovoriek ktoré hovorí, len aby sa nemusel ísť socializovať... Napr. "Tento víkend vôbec nemôžem, pretože sa jazdí F1" alebo "nie, lebo ma bolia oči".
spadol na mňa kredenc
a neskôr som zistila, že sa to fakt stalo
Dnes to nepôjde, nejde nám teplá voda a nemám sa ako osprchovať.
Sorry, ale nemám si čo obliecť.