v prvom rade by som si vypočítala koľko z toho mám vložiť na šporiaci účet a koľko mesačne vyberať, aby sa účet stal nevyčerpateľný (aj keď takéto niečo asi banky nedovoľujú , potom by som vrátila mame všetko to, čo do mňa doteraz dala a za zvyšok by som spontánne výletovala po svete a pod. (ľúbim mínať peniaze na zážitky)
vsetky opice moje oblubene by som zobral na nejaku megaakciu proste, ze rozbisafest a ptm nic nerobil uz do konca zivota a umrel v 50tke na totalne znicene telo pravdepodobne.
dala by som ich rodicom aby som m ala pokoj na dusi ze nikomu nic nedlzim
a vlastne by to bolo ajtak spolocne a pokial ide o najvyssi jackpot aky kedy bol tak by to bola teda taká suma z ktorej by som dala aj na charitu
a vzdy som chcela velku rodinnu firmu, c by sa udrzala cele pokolenia a bola by svetoznama
s tolkymi peniazmi by sa dalo nieco vyspekulovat ak by bol dobry napad
A co tak tie peniaze investovat do niecoho, co ma zmysel? Nie len jednorazovo rozjebat alebo rozdat, ale zabezbecit aby sa kapital trvale nasobil a prinasal tak mnohym ludom trvaly uzitok?
Poplatil by som všetky splátky rodičom nech majú pokoj a nestresujú sa toľko.. následne by som rodinu vzal na nákup poriadny. Potom by som žil tak ako doteraz.. len s tým rozdielom že v lete by sme šli na dovolenku a určite by som si raz za čas zaplatil v mestskej športovej hale aby sme s kamošmi mohli zahrať basketbal bez rušenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a potom by som realizovala moje podnikateľské plány šelijaké že šák nech sa to dojebe a skrachujem šák noačo
založila by som club.
pokúpila si veci po ktorých túžim.
pomáhala by som...
a vlastne by to bolo ajtak spolocne a pokial ide o najvyssi jackpot aky kedy bol tak by to bola teda taká suma z ktorej by som dala aj na charitu
a vzdy som chcela velku rodinnu firmu, c by sa udrzala cele pokolenia a bola by svetoznama
s tolkymi peniazmi by sa dalo nieco vyspekulovat ak by bol dobry napad
A za tu druhú by som si užíval čo to dá.