vyhrazat sa cez internet, to je skor na smiech.... zufaly cin cloveka co uz nevie co ma povedat, vacsinou su takyto ludia aj inteligencne trosku nizsie ale s takymi ludmi sa oplati hadat lebo sa z toho skoro az zblaznia ale su uplne neskodny.
Nahlásil ako vydieranie so srdcervúcou výpoveďou ako som dostal strach a nemôžem od strachu spávať a dotyčný by sa zobudil keby ho polícia predviedla na výsluch
IPcka je mu na 2 veci.. a tiez zistit ju nie je len take jednoduche..
ovela nebezpecnejsie je socialne inzinierstvo, a tiez socialne siete vo svojej podstate, na zaklade ktorej v spojeni s roznymi dostupnymi informaciami na nete je mozne si vyskladat skladacku o danej osobe..
juuuuj, takých vyhrážok už bolo.... neboli vždy príjemné, resp. ani raz ale tak čo už.... mazať, ignorovať, nereagovať, blokovať.... základné štyri veci...
som si spomenula na diviakajurka co mi pisal ze si zisti moju ip adresu a aj s tym prasatom sa tu objavi som ho naschval provokovala,chudacik potom asi niekde v kute izby plakal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ovela nebezpecnejsie je socialne inzinierstvo, a tiez socialne siete vo svojej podstate, na zaklade ktorej v spojeni s roznymi dostupnymi informaciami na nete je mozne si vyskladat skladacku o danej osobe..
teda vlastne jedna baba sa mi vyhrazala ze ma pride zbit a stale nic..
a jeden chalan sa vyhrazal ze sa zabije kvoli mne ak neviem co (bud sa s nim nestretnem alebo ze mu neodpisem)