Ja napríklad keď sa cítim choro...a občas aj keď sa mám dobre a nechcem to na nikoho prenášať a deliť sa s tým... Vtedy vedome chodím bočnými uličkami a nikoho neoslovujem
a kurva koho tak by si chcel oslovovat za normalnych okolnosti? to akoze ides po ulici ( a nie po bocnych ulickach ) a oslovis babky ci nechcu pripoistit dochodok ? wtf ...
@hejter ja nikoho neoslovujem v bocnych ulickach, to ste si len zle vylozili...treba si uvedomit, ze chodit ulickami sa da aj bez toho a rovnako oslovovat ludi sa da aj inde (skola, praca), len treba rozumik zapojit...
vždy a všade kam sa pohnem sa všetkým vyhýbam, snažím sa byť neviditeľná, a aj tak mi to prd pomáha, bo všetci naokolo si myslia, že sa so mnou musia rozprávať, tak ma stále a všade kam chodím furt musí niekto osloviť a ja to neznášam najviac na svete!
vždy sa vyhybam ľuďom a snažim sa byť nepozorovaný a aby nikto nikdy nevedel kde som a čo robím... a musim povedať že sa mi v tom veľmi darí koľko krát doma nevedia v ktorej izbe som, či som von a tak... pritom ja viem kde sa každý v tej chvíli nachádza lebo počujem všetko
ked sa citim skareda a trapna a nemam naladu (to je taky vecny kolobeh vyplyvajuci jeden z druheho).. a vtedy by som najradsej bola nviditelna a nekomunikujem, ani so znamymi
Občas chcem byť proste sama. Väčšinou preto, lebo chcem nad niečím rozmýšľať a uzavrieť nejaké výsledky toho rozmýšľania, môže to byť, keď som dostala nejaký impulz na premýšľanie, alebo hádka s niekým...
A niekedy mám proste len "autistické chvíle", kedy sa chcem napríklad prechádzať po obchoďáku, pozerať sa, čo ma zaujíma, ovoňať nejaké voňavky, vyhliadnuť si nejakú knihu....alebo čítať knihu
Snažím sa to nerobiť, ale robím to. Namä vtedy, ak viem, že by to dotyčnému ublížilo... A potom aj vtedy, keď toho človeka ozaj nemám rada (ale toto sa ozaj snažím minimalizovať, lebo čo sa ja mám komu vyhýbať. Ja chcem byť v pohode a udržať si vnútornú rovnováhu v prítomnosti kohokoľvek.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A väčšinou tí dvaja či traja nemajú prave čas, takže som sama pre seba.
A ešte sa vyhybam luďom ked som unavená a nemam chuť s nikym komunikovat.
Ludia su hrozni, ja tiez
A niekedy mám proste len "autistické chvíle", kedy sa chcem napríklad prechádzať po obchoďáku, pozerať sa, čo ma zaujíma, ovoňať nejaké voňavky, vyhliadnuť si nejakú knihu....alebo čítať knihu