som stastna ze ludia okolo mna su stastni, budem krstna, idem o 4 dni do amsterdamu a o mesiac na festival s clovekom ktory leti z uk len aby tam mohol byt so mnou
idem do Bosny s rodicmi na vyleeet
dostala so vysledky z TSP a su supiš
mam supiš frajera
všetko je super, leto ide a tak, tak uz len mesiac stresu a vsetko bude v poradku
jo a ten moj super frajer je skvely, lebo je velmi sikovny a prijali ho do jednej peknej firmy lebo sa sam naucil programovat
Zistil som že sa na broken shore dá za 5k nethershardov kúpiť aj RELIC ! ako som si to predtým nemohol všimnúť no ale nie, celkom pohodový deň je dnes hlavne že si človek už oddýchne od všetkého A čo sa podarilo ... no úspešne prežiť další týždeň, aj tie najmenšie veci sú koniec koncov veľký úspech nie ?
furt to teraz omielam ale dostala som pracu ktoru som strasne chcela!
mala som malinovy magnum a zajtra rano idem na svoje prve preteky v behu a tesim sa na to.
a dneska som bola na peknej prechadzke v lese ale bolo tam vela husenic ale tak nevadi no
Dnes sa mi od rána nedarilo, vôbec v ničom. Ale potom mi kamarát zlepšil deň. On je proste super. Síce sa doberáme za blbosti ale vždy ma vie podržať alebo mi zlepšiť náladu.
Ja sa chcem pochvalit vcerajsim dnom, lebo bol skvely
Skoro rano som isla do prace na 5 hodin, co je malicko, takze som potom nebola nejaky vycerpana, a mali sme velmi prijemnu atmosferu medzi sebou a aj nova kolegyna je uplne sympaticka a zabavna a vobec nie je retardovana!!
Potom som sa zastavila za kamaratmi na fakulte. Potom som isla domov, uvarila som si uzasny obed a mala som 3 hodinky byt sama pre seba, cize maximalna autisticka party. Potom mi volal moj milovany kosicky kamarat potom sme si isli s ex zahadzat na kos (!!!!!), co som nikdy nerobila dobrovolne a sice mi to islo hrozne, ale bola to sranda a uz som velka a nemam strasnu traumu zo sportovania pred inymi ludmi!
A na koniec som este isla cvicit, napocuvala som si pri tom RHCP tak poriadnejsie, a doma som si dala jeden maly pohar vinka. Dost optimalne zivotne podmienky, kazdy den by mohol byt nejaky takyto
nie je to už až tak aktuálne, ale bola som v Komárne s mojou drahou @mobscene_69 na jarmokoch a zobrala ma i do múzea! a ja milujem múzeá! a boli sme na koncerte Desmodu a je mi jedno, že skoro všetci birdzáci Desmod neznášajú, ale ja ich mám rada nehejtujte Desmod! ...
Som šťastná, pretože sa mi začína rozbiehať vlastné podnikanie a začínajú sa mi plniť sny. Je to parádny pocit konečne cítiť že kráčam vpred. Á Dnes som dostala mail kde som vyhrala kredity na Zľavomate.
S nimi sa podeliť nedá, ale aspoň môžem dať do éteru zľavy ľuďom, ktorí tiež nakupujú radi online
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
dostala so vysledky z TSP a su supiš
mam supiš frajera
všetko je super, leto ide a tak, tak uz len mesiac stresu a vsetko bude v poradku
jo a ten moj super frajer je skvely, lebo je velmi sikovny a prijali ho do jednej peknej firmy lebo sa sam naucil programovat
mala som malinovy magnum a zajtra rano idem na svoje prve preteky v behu a tesim sa na to.
a dneska som bola na peknej prechadzke v lese ale bolo tam vela husenic ale tak nevadi no
Na skúške z ruskej lit. som si vytiahla otázku o knihe, ktorú som čítala A dnes idem osláviť kamarátkine úspešné štátnice
Skoro rano som isla do prace na 5 hodin, co je malicko, takze som potom nebola nejaky vycerpana, a mali sme velmi prijemnu atmosferu medzi sebou a aj nova kolegyna je uplne sympaticka a zabavna a vobec nie je retardovana!!
Potom som sa zastavila za kamaratmi na fakulte. Potom som isla domov, uvarila som si uzasny obed a mala som 3 hodinky byt sama pre seba, cize maximalna autisticka party. Potom mi volal moj milovany kosicky kamarat potom sme si isli s ex zahadzat na kos (!!!!!), co som nikdy nerobila dobrovolne a sice mi to islo hrozne, ale bola to sranda a uz som velka a nemam strasnu traumu zo sportovania pred inymi ludmi!
A na koniec som este isla cvicit, napocuvala som si pri tom RHCP tak poriadnejsie, a doma som si dala jeden maly pohar vinka. Dost optimalne zivotne podmienky, kazdy den by mohol byt nejaky takyto
S nimi sa podeliť nedá, ale aspoň môžem dať do éteru zľavy ľuďom, ktorí tiež nakupujú radi online
» www.zlavove-kody.sk/...