No teda , už tri dni chodíme spolu s mojim frajerom a od prveho dna ako sme sa dlai dokopy sme este neboli spolu . Kamaratky mi hovoria , ze je to suknickar , ale mne sa to tak nezda . Ja len , ze ako casto je vhodne pre nas byt spolu a mam sa bat ci ma p
@0 Najlepsi interval je ak ste spolu v sobotu od 11:28:30 do 13:45:21, v nedelu od 17:31:20 do 19:12:11 v pondelok a utorok si date pauzu, v stredu 17:01:00 az 18:15:21, stvrtok znova pauza a piatok 20:05:23 do 23:32:11. Taktiez zalezi od postavenia planet: v pirpade silneho jupitera pripocitaj k parnym dnom jednu hodinu a v pripade silnej venuse pripocitaj 15 min. Ak je silny mars tak odpocitaj 21 min a ak je silny uran tak odpocitaj 25 min. V lete doporucujem pridat 32 min na soboty a v zime 21 min na stredy. Ak budes toto dodrzovat, tak si ta vezme aj za zenu.
waaaaaaaa... nechapem...tri dni chodite von ale ste boli vonku len v ten prvy den ked ste sa dali dokopy? akoze matiku mam rad aj sa ju ucim ale toto sme sa este neucili...mi proste tie vypocty nesedia dokopy...alebo to jedno vase stretko trva tri dni? alebo som si len zle precital?
ach jaj, akoze mame ti napisat ze musite byt spolu kazdy druhy den inak ta podvadza a ty sa toho budes drzat? Ked vam to vyhovuje budte spolu aj raz za tyzden, ja sa snazim byt s priatelkou najviac ako sa da, ale ked nie sme spolu par dni tak to zas nie je tragedia... ved si to vynahradime
@12 my nič nemáme proti tomu že si sem dala fórum... ale ten tvoj problém... ako sorry ale... keď mu neveríš tak si si s ním nemala začínať... a to že s ním chodíš 3 dni.. pýtaš sa koľko s ním máš byť aby ťa nepodvádzal.-.. no nesmej sa
@0 a ako dlho ste sa poznali predtym, ako ste spolu zacali chodit? asi to bolo tak, ze si zacala chodit von s nejakou super pratiou, tam sa na teba usmial nejaky kurvos a uz ste spolu vsak?...ja neviem, len si myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
spolu budete tolko kolko budete chciet..
lol no k veci.. budte spolu tak často ako sa vám žiada a nedaj na slova iných kým nemáš dôkazy
ja som nebola mesiac, mesiac a pol, ako kedy. a tri dni? no to už ste zmeškali toľko vecí, že si to už nikdy nevynahradíte...